Sobi
Válasz sportember kommentjére
2011. júl. 14. 20:51

Akkor supernova alatt abszolult nem lehet normális bónuszhoz jutni, ezeket satokat tuti hanyagolni fogom....
esetleg valakinek más ötlete?

aaa11
Válasz Sobi kommentjére
2011. júl. 14. 21:31

Sziasztok!
Már régebben regisztráltam a PS-re de nem az akademián keresztül.Ezért azt gondoltam nem fizetek be mert nem fogok rakebacket kapni.Ma irtam egy levelet a supportnak hogy, meg tudjuk e oldani a rakebacket.
Erre azt a választ kaptam hogy, náluk nincs RB hanem valami VPP.
A levélben mellékeltek linkeket el is olvastam de fogalmam sincs semmiröl.
Szóval valaki elmgyarázná nekem hogy mi szitu a PS-en.
Mert addig amig ezt nem tudom nem akarok befizetni.
Elöre is köszi a segitséget.

SipKa
Válasz aaa11 kommentjére
2011. júl. 14. 21:39

PokerStars VIP Klub - Pontgyűjtés
PokerStars VIP Program 2010 - elemzs
ha ezek után nem érted meg akkor a hiba az ön készülékében van

Cream
Válasz aaa11 kommentjére
2011. júl. 14. 21:43

Vki tudja hogy lehet kikapcsolni a bannert (ami azt mutatja ,h milyen verseny kezdődik) ami kb minden percben felugrik és betakarja az asztalt!
A PS kiérdemelhetné a leg idegesítőbb szoftver címet!!!

daPEPEhu
Válasz Cream kommentjére
2011. júl. 14. 21:50

Vki tudja hogy lehet kikapcsolni a bannert (ami azt mutatja ,h milyen verseny kezdődik) ami kb minden percben felugrik és betakarja az asztalt!

lol elsőnek is ezt visszavonnám :)

másrészt: lobby/options/tournament announcements.

rockett
Válasz Cream kommentjére
2011. júl. 14. 21:58

feltételezem sok szoftverrel még nem volt dolgod :))

Cream
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. júl. 14. 21:59

lol elsőnek is ezt visszavonnám :)

másrészt: lobby/options/tournament announcements.

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!!!!

(kb ott tartottam h megyek és veszek egy fejszét és szétcsapom a gépem:)

Holdenper
Válasz Cream kommentjére
2011. júl. 14. 23:06

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!!!!

(kb ott tartottam h megyek és veszek egy fejszét és szétcsapom a gépem:)

tiltkontroll FTW:D

Amúgy Sobi, én régebben a Sunday quarter mill-re toltam ilyen satokat (T$ miatt, nem a versenyért), és hihetetlen gyenge a mezőny. Neked simán +EV lenne, mert olyan random dolgokat csinálnak 20bb alatt, hogy csak na...neked meg azért már van tapasztalatod (mondjuk HU, ami elég más, de nagyon nem voltak tisztában az alap rangekkel sem régebben, szóval az akkori mezőnyben hozható volt 1-2% ROI hosszútávon, ergo elég pluszos...most nem tudom mennyit javult a field). Nekem azt mondták, hogy a 100K FPP-s bónusz alatt nem éri meg venni bónt, mert nem tudod kihozni pluszosabban mint a satikat

JuhaAasz
Válasz Holdenper kommentjére
2011. júl. 14. 23:43

tiltkontroll FTW:D

Amúgy Sobi, én régebben a Sunday quarter mill-re toltam ilyen satokat (T$ miatt, nem a versenyért), és hihetetlen gyenge a mezőny. Neked simán +EV lenne, mert olyan random dolgokat csinálnak 20bb alatt, hogy csak na...neked meg azért már van tapasztalatod (mondjuk HU, ami elég más, de nagyon nem voltak tisztában az alap rangekkel sem régebben, szóval az akkori mezőnyben hozható volt 1-2% ROI hosszútávon, ergo elég pluszos...most nem tudom mennyit javult a field). Nekem azt mondták, hogy a 100K FPP-s bónusz alatt nem éri meg venni bónt, mert nem tudod kihozni pluszosabban mint a satikat

ha a felugró üzenettől ilyen tilt jön létre nála akkor mi történik mondjuk egymás után 4 bad beatnél? :D ha megtörténik vele én komolyan aggódni fogok :eek: :))

rockett
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. júl. 15. 15:22

báázmeg stars:D :)))

Élő ügyfélszolgálat