Meg akarom hívni egy barátomat de sehol nem találom a refer a friend opciót.Él ez még?Ha igen akkor hol keressem?
báázmeg stars:D :)))
Meg akarom hívni egy barátomat de sehol nem találom a refer a friend opciót.Él ez még?Ha igen akkor hol keressem?
Vpp
Hali!
Valaki segítene nekem, hogy NL100 SH játékkal óránként nagy átlagban kb. mennyi VPP jön össze egy asztalon?
Hali!
Valaki segítene nekem, hogy NL100 SH játékkal óránként nagy átlagban kb. mennyi VPP jön össze egy asztalon?
A rake itt hogyan működik? Csak mer mintha nem lenne. Egyedül a 10 dolláros bónuszizé sáv telik mindig.
Abból gondolom, hogy valami rakeféle mégis van, hogy mikor a boku87 csinálta a kihívást a 100 000 dollárig, akkor ennek az összegnek valami negyede-harmada csak a rake-ből jött össze. Szóval akkor mi a helyzet?
A rake itt hogyan működik? Csak mer mintha nem lenne. Egyedül a 10 dolláros bónuszizé sáv telik mindig.
Abból gondolom, hogy valami rakeféle mégis van, hogy mikor a boku87 csinálta a kihívást a 100 000 dollárig, akkor ennek az összegnek valami negyede-harmada csak a rake-ből jött össze. Szóval akkor mi a helyzet?
???? Rake csak playmoney asztalokon nincs...nem igazán értem. Nem rakebackre gondoltál? Az a starson nincs, cashback van, ami az ilyen milestone bónuszokat jelenti (a felső sáv a 10$ bónusszal). Régebben volt itt egy cikk, ami a rakebacket, meg a PS rendszerét hasonlította össze, ha jól emlékszem kb platinumstarig kevesebb a juttatás, mint egy 30%-os rakebacknél, utána viszont jobb (már nem emlékszem, de valami 37-40%-os rakebacknek felelt meg kb a platinumstar utáni milestone bónuszok+a VIP shopban vásárolható bónuszok).