Holdenper
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. júl. 20. 23:04

tök zsír az újítás sng terén :D

Mit újítottak? (honlapjukon nem találtam semmi infót róla)
Mondjuk cg-sként nem igazán érint, csak kíváncsi vagyok:D

daPEPEhu
Válasz Holdenper kommentjére
2011. júl. 20. 23:08

Ha rámész a lobby/SNG aloldalra akkor ott kiírják..végül is annyi hogy megrövidítették a holtidőket..

Holdenper
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. júl. 20. 23:40

Ha rámész a lobby/SNG aloldalra akkor ott kiírják..végül is annyi hogy megrövidítették a holtidőket..

Köszi!

matusow88
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. júl. 21. 2:05

Pont most akartam írni, hogy engem idegesít.
Mintha egy hipergyors világba csöppentem volna.
Le kell vinnem kicsit az asztalszámot, gyorsabban kerülök sorra.

jaja, +1, én is csak kapkodtam a fejem... elég idegesítő.

RegGeri
2011. júl. 21. 8:34

Szerintem pedig téged is érint. Én is cg-es vagyok, és azt utóbbi napokban feltűnt, hogy ott is felgyorsult a játék.

JuhaAasz
Válasz matusow88 kommentjére
2011. júl. 21. 11:04

jaja, +1, én is csak kapkodtam a fejem... elég idegesítő.

persze idegesítő, pár percig nekem is az volt :D
de végülis úgy gondolom hogy vakszintenként az a +5-10 leosztás azért nemjön rosszul

Holdenper
Válasz RegGeri kommentjére
2011. júl. 21. 13:27

Szerintem pedig téged is érint. Én is cg-es vagyok, és azt utóbbi napokban feltűnt, hogy ott is felgyorsult a játék.

Mondjuk lehet...azt hittem csak én vagyok lassabb, te tényleg jobban kellett kapkodni mostanában:D (vissza is vettem 8-ról 7-re az asztalszámot)

RegGeri
2011. júl. 21. 13:41

Mondjuk lehet...azt hittem csak én vagyok lassabb, te tényleg jobban kellett kapkodni mostanában:D (vissza is vettem 8-ról 7-re az asztalszámot)

Hajtja a rake-et a PS, a jelszavuk, keressünk többet egységnyi idő alatt! Annyira nem örülök ám ennek a változásnak, mert szeretek sokat gondolkozni. Először én is magamban kerestem a hibát :confused:, de azért több napon át nem szoktam belassulni. Szinte biztos, hogy a rendszer a ludas. Korábban soha nem voltam kiültetve az asztaloktól, most pedig naponta fordul elő.

iNsAnE
Válasz RegGeri kommentjére
2011. júl. 22. 5:36

Sikerült már valakinek ezt a milestones promót betalálni?

Egész jó kis pénzeket lehet kaszálni (mármint az én kis NL5-10szintemhez képest :D). Én is most próbáltam minél több asztalnál tolni, hogy nagyobb legyen az esély, de hát csak nem talált be, pedig az én limitemen volt egy-két asztal, aminek sikerült. Majd talán holnap! Nem lennék szomorú miatta.:)

RegGeri
Válasz iNsAnE kommentjére
2011. júl. 22. 8:51

Sikerült már valakinek ezt a milestones promót betalálni?

Igen, volt már akinek sikerült, de a potot nem ő húzta be. Azért így is kaszált NL25-ön 209$-t. Van erről egy fórum topic, ott nézelődj a témában:
https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-cikkek-hirek/17629-pokerstars-65-milliardodik-leosztas-2.html

Élő ügyfélszolgálat