Analyser betalálta egyszer NL25-ön 8 BI-t nyert vele úgy, hogy nem ő nyerte a handet.
Néhányat láttam, egyszer azt hiszem 1-2 NL holdem HU volt ahol pont a milestone hand volt az első handjük és a vesztesnek nem érte meg..kb -20$ bukója lett így :D
Néhányat láttam, egyszer azt hiszem 1-2 NL holdem HU volt ahol pont a milestone hand volt az első handjük és a vesztesnek nem érte meg..kb -20$ bukója lett így :D
OMG az idiótája :eek:
miert idiota? akar meg is nyerhette volna a handet oO
btw olvastam 2p2-n h lesznek valtozasok hu cg asztaloknal, nem tudja vki pontosan mi(k)?
Igen, volt már akinek sikerült, de a potot nem ő húzta be. Azért így is kaszált NL25-ön 209$-t. Van erről egy fórum topic, ott nézelődj a témában:
https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-cikkek-hirek/17629-pokerstars-65-milliardodik-leosztas-2.html
Köszi...nem néztem, hogy van-e erre topic. Amúgy én azt figyeltem, hogy mikor megvan a hand, abban a körben mindenki pf all-in megy, mert kb. még így is megéri a veszteseknek a +rake miatt(mármint kisebb téten persze)
Úgy értettem, hogy alacsony téten, még ha max beülőn van, akkor is többet nyer, ha nem nyeri meg a handet, s mivel az alap díjon felül úgy tudom az asztalnál addig termelt rake-je számít, így minél többet bepakol, annál nagyobb raket fizet, ergó többet nyer...sztem így van...de mind1...annyira nem lényeg, de ha leesne az jó lenne.:D
Hi.
Otps Master Cardal tudok depositolni Psre, vagy csak dombornyomott kártyával?! Köszi
Hi.
Otps Master Cardal tudok depositolni Psre, vagy csak dombornyomott kártyával?! Köszi