CantusPutnok
Válasz RegGeri kommentjére
2011. júl. 22. 8:53

Analyser betalálta egyszer NL25-ön 8 BI-t nyert vele úgy, hogy nem ő nyerte a handet.

daPEPEhu
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. júl. 22. 9:06

Néhányat láttam, egyszer azt hiszem 1-2 NL holdem HU volt ahol pont a milestone hand volt az első handjük és a vesztesnek nem érte meg..kb -20$ bukója lett így :D

JuhaAasz
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. júl. 22. 10:14

Néhányat láttam, egyszer azt hiszem 1-2 NL holdem HU volt ahol pont a milestone hand volt az első handjük és a vesztesnek nem érte meg..kb -20$ bukója lett így :D

OMG az idiótája :eek: én is láttam már egy rakat HU asztalt akik kaptak pénzt, ők járnak k**jól :D

JustHoldPlz
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. júl. 22. 10:57

OMG az idiótája :eek:

miert idiota? akar meg is nyerhette volna a handet oO

btw olvastam 2p2-n h lesznek valtozasok hu cg asztaloknal, nem tudja vki pontosan mi(k)?

JuhaAasz
Válasz JustHoldPlz kommentjére
2011. júl. 22. 12:12

miert idiota? akar meg is nyerhette volna a handet oO

btw olvastam 2p2-n h lesznek valtozasok hu cg asztaloknal, nem tudja vki pontosan mi(k)?

ehe. félreértelmeztem :D

iNsAnE
Válasz RegGeri kommentjére
2011. júl. 22. 15:30

Igen, volt már akinek sikerült, de a potot nem ő húzta be. Azért így is kaszált NL25-ön 209$-t. Van erről egy fórum topic, ott nézelődj a témában:
https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-cikkek-hirek/17629-pokerstars-65-milliardodik-leosztas-2.html

Köszi...nem néztem, hogy van-e erre topic. Amúgy én azt figyeltem, hogy mikor megvan a hand, abban a körben mindenki pf all-in megy, mert kb. még így is megéri a veszteseknek a +rake miatt(mármint kisebb téten persze)

titcar
Válasz iNsAnE kommentjére
2011. júl. 22. 15:51

Köszi...nem néztem, hogy van-e erre topic. Amúgy én azt figyeltem, hogy mikor megvan a hand, abban a körben mindenki pf all-in megy, mert kb. még így is megéri a veszteseknek a +rake miatt(mármint kisebb téten persze)

lol nem a + rake miatt éri meg, hanem mer a győztes sokkla többet kap

esélyeken meg enm tudom mit sírnak egyesek 300M hand lemegy 1 hét alatt max. ha valaki tol ezalatt 30K handet, akkor van 0.01%a kifogni 1et...

iNsAnE
Válasz titcar kommentjére
2011. júl. 22. 18:16

Úgy értettem, hogy alacsony téten, még ha max beülőn van, akkor is többet nyer, ha nem nyeri meg a handet, s mivel az alap díjon felül úgy tudom az asztalnál addig termelt rake-je számít, így minél többet bepakol, annál nagyobb raket fizet, ergó többet nyer...sztem így van...de mind1...annyira nem lényeg, de ha leesne az jó lenne.:D

Laller85
Válasz iNsAnE kommentjére
2011. júl. 22. 21:04

Hi.

Otps Master Cardal tudok depositolni Psre, vagy csak dombornyomott kártyával?! Köszi

sngland
Válasz Laller85 kommentjére
2011. júl. 22. 21:09

Hi.

Otps Master Cardal tudok depositolni Psre, vagy csak dombornyomott kártyával?! Köszi

a mastercard az dombornyomott, tehát igen, viszont pénzt csak VISA-ra tesznek vissza, szóval nem baj ha van valami másik kártyád, vagy moneybookers számla stb

Élő ügyfélszolgálat