Nem hiszem, ha a te neved van a kártyán..max ha nem vagy biztos benne inkább kérdezd meg előtte a supportot...
ÉS nem lesz utánna gubanc h 2 kártyáról is fizettem be ?
én először master cardról fizettem be utána visa most meg moneyboker-ről. ha a te neveden vannak nem hinném, hogy gond lenne. pontosabban mi lenne vele a gond?
Hát pl hogy apámat is ugyanúgy hívják mint engem és az első kártya az övé és arról fizettem be eddig az új meg az enyém csak más a születési dátum de a név ugyanaz meg a lakcím stb... :D
jah úgy lehet parás :)
De elvileg ha befizetni tudok akkor kifizetni is tudok :D
Sziasztok!
Mindig is idegenkedtem a teremtől, mert nem kínál rakebacket, de most valahogy vonzóvá vált. A cashback felől szeretnék érdeklődni, mert nem tudom mi az. Megegyezik a rakebackkel? Másik kérdés, egy főleg cashezős játékosnak megfelelő választás?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Befizetni bárki kártyájáról tudsz,ha nem volt még előtte használva az oldalon (régebben legalábbis így volt). A bankkártyán csak név szerepel,más adatot szerintem nem is tudnak ellenőrizni. Úgyhogy ha az egyezik,akkor szerintem nem lehet gond.
Amúgy a supportnak szerintem ne írd meg,hogy eddig nem a te kártyádról utaltál fel és le :)
Sziasztok!
Mindig is idegenkedtem a teremtől, mert nem kínál rakebacket, de most valahogy vonzóvá vált. A cashback felől szeretnék érdeklődni, mert nem tudom mi az. Megegyezik a rakebackkel? Másik kérdés, egy főleg cashezős játékosnak megfelelő választás?
Sziasztok!