ban QQ-Gigolo-7
Ne csesszetek már ki velem, hogy ennyire utáltok!
Most kezdjek el sírni, és sajnálni, hogy EV felett futottam, holott mind2 stat bőven plusszos volt??
Próbáltam értelmesebb posztokat betenni, és többet tenni a közösségi munkákhoz, és amikor énis tiltelek, akkor most éleznetek kell rajtam a "nyelvetek?"
Most őszintén akkor mit csináljak???
Szüntessem meg a kapcsolatot veletek vagy mi?
MI az oka hogy ennyire utáltok???
Ne legyél már depis. Annyit mondtam, hogy kicsit uncsi, hogy mindenki telesírja a termek topicjait, hogy csalnak, etc. Ha tényleg így gondoljátok, akkor nem kell játszani. Akkor sem kell játszani, ha nem tudjátok elviselni a rosszabb napokat... Most nem olvasom vissza, de az utolsó 10 oldalnak szerintem legalább az 1/4e sírós,csalós hozzászólás. Vannak külön topicok az ilyen csaláselméleteknek..
Hogy te mekkora egy tróger vagy...
kösz az együttérzést...
Most kezdjek el sírni, és sajnálni, hogy EV felett futottam, holott mind2 stat bőven plusszos volt??
Próbáltam értelmesebb posztokat betenni, és többet tenni a közösségi munkákhoz, és amikor énis tiltelek, akkor most éleznetek kell rajtam a "nyelvetek?"
ki bántja QQ-t? velem gyűlik meg a baja :D
ne bántsátok már, jó gyerek, csak mindig EV felett fut...
én benne legjobban a fejlődést díjazom, ahogy
lassan (igen lassan), de kezd megkomolyodni.
jó, most épp ilyen időszaka van, de ha újra EV felett
szárnyal majd...
Hogy valami ide való is legyen. Elég komoly HS játék folyik a teremben. Isildur vs Kanu7 vs Sauce123 vs V. Walbeck csatáznak :)
jelzem nem lehetetlen bemákolni a milestone handeket :D
jelzem nem lehetetlen bemákolni a milestone handeket :D