QQ-Gigolo-7
Válasz SipKa kommentjére
2011. aug. 10. 0:38

Megtaláltam!!
Köszi all!!!!!
Sipka jösz msn re?

daPEPEhu
Válasz SipKa kommentjére
2011. aug. 10. 0:40

A GoldStar havi 100kGTD freerollt én se látom.. sztem még nem hirdették meg. Mindig a hónap utolsó szombatján van.. asszem

ott van a lobbyban aug. 27. 21:00

JuhaAasz
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. aug. 10. 0:42

Nem jártam sikerrel, kinyomtam de csak a bronzeok vannak megilyen 3-4K FPP-s versenyek, amik szatelitek...

A GoldStar havi 100kGTD freerollt én se látom.. sztem még nem hirdették meg. Mindig a hónap utolsó szombatján van.. asszem

érdekes ... szűrőt állítsátok be úgy, hogy a következők legyenek kipipálva:

játék: holdem
limit: no limit
nev.díj: pénzes + fpp
sebesség: normal
pénznem: $$$
típus: szatellit + normál
játékos: 7-9 + 10
állapot: mind be lehet pipálva.

így csak a 100K goldstar free-re satokat, VIP matcheket és 30K silver free-ket és a 100K gold free-t mutatja nekem. ha így se mutat nektek semmit akkor megyek aludni :D

ügyes vagy QQ :D pedig mennyit dolgoztam míg ezt leírtam :D

QQ-Gigolo-7
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. aug. 10. 0:46

érdekes ... szûrőt állítsátok be úgy, hogy a következők legyenek kipipálva:

játék: holdem
limit: no limit
nev.díj: pénzes + fpp
sebesség: normal
pénznem: $$$
típus: szatellit + normál
játékos: 7-9 + 10
állapot: mind be lehet pipálva.

így csak a 100K goldstar free-re satokat, VIP matcheket és 30K silver free-ket és a 100K gold free-t mutatja nekem. ha így se mutat nektek semmit akkor megyek aludni :D

ügyes vagy QQ :D pedig mennyit dolgoztam míg ezt leírtam :D

Nyugi, már csak azért is beállítom így :D

Holdenper
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. aug. 10. 2:07

Szervusz! Amikor egy hónapban sokat tolom és elérem mondjuk a platinum start akkor igen büszkén kirakom.

Öööö...nem kötekedésből, de kíváncsi lennék mikor voltál te platinumstar:D
NLHE-nél elég nehéz elérni NL50 alatt imo (NL25-ön ~60K hand, 10-en 75K, 5-ön 125K), micro sng-ken szintén (1500-3500 kell hozzá kb). Nekem nem úgy tűnt, hogy HS reg vagy, de lehet tévedek...

Ez baromság. Egy bronzestar is lehet nagyon jó játékos, és egy SN is nagyon rossz. Ezt tapasztalatok alapján írom.

+1. De valószínűbb, hogy a bronzstar (SnG, CG) kacsa, mert egy silvert nem olyan nehéz még micron sem elérni szerintem. De SN-el toltam HUSNG-t még régebben, és eléggé eltévedtnek tűnt:D

Én amúgy nem nagyon raktam ki soha. De ha jövőre összejön az SN, azt lehet kiteszem azért:D

MindenkiTancol
Válasz Holdenper kommentjére
2011. aug. 10. 2:49

Öööö...nem kötekedésből, de kíváncsi lennék mikor voltál te platinumstar:D
NLHE-nél elég nehéz elérni NL50 alatt imo (NL25-ön ~60K hand, 10-en 75K, 5-ön 125K), micro sng-ken szintén (1500-3500 kell hozzá kb). Nekem nem úgy tűnt, hogy HS reg vagy, de lehet tévedek...

+1. De valószínűbb, hogy a bronzstar (SnG, CG) kacsa, mert egy silvert nem olyan nehéz még micron sem elérni szerintem. De SN-el toltam HUSNG-t még régebben, és eléggé eltévedtnek tűnt:D

Én amúgy nem nagyon raktam ki soha. De ha jövőre összejön az SN, azt lehet kiteszem azért:D

Nem olyan rég, szóval tévedtél öreg!

BMWE46
Válasz Koszka9999 kommentjére
2011. aug. 10. 2:53

Sziasztok! Nem biztos hogy a megfelelő topikba írom az esetet, előre is elnézést mindenkitől. A helyzet a következő: PS $10,50 NL Hold'em KO HU Turbo versenye, ahol 1 ellenfél legyőzése választ el az ITM-től(ami jelen esetben a 8 közé kerülés) Az ellenfél sit out-on van, mi ilyenkor a legmegfelelőbb,legsportszerűbb magatartás? Minden körben ráemeljünk, vagy üljünk ki mi is sit out-ra és várjunk hátha megérkezik? Köszi előre is a válaszokat

Szerintem ne foglalkozz azzal amit más gondol erről, cselekedj úgy ahogy helyesnek tartod.
Nagyon sportszerű húzás a részedről az is, ha pár percet vársz és ezután kezded bontani a stack-et.

A legtöbb pro szinte soha nem fog várni, mert ebből él.
Ha a játék izgalmáért játszol, nem kimondottan a pénz motivál, akkor döntsd el magad mit teszel...

bakyka
Válasz BMWE46 kommentjére
2011. aug. 10. 7:45

Szerintem ne foglalkozz azzal amit más gondol erről, cselekedj úgy ahogy helyesnek tartod.
Nagyon sportszerű húzás a részedről az is, ha pár percet vársz és ezután kezded bontani a stack-et.

A legtöbb pro szinte soha nem fog várni, mert ebből él.
Ha a játék izgalmáért játszol, nem kimondottan a pénz motivál, akkor döntsd el magad mit teszel...

átnéztem a birses 2+2 threadet ezzel kapcsolatban (valahol felül linkelte valaki) és asszem gboro írta, hogy amikor még alacsony téten játszott, akkor kb. leszarta és lazán tolta neki az emelgetést, manapság viszont már rosszul érezné magát emiatt (igaz, már nem is mikrón játszik :) ), viszont alapvetően szituációja válogatja és nincs általános szabály erre vonatkozóan.

utabab
Válasz Koszka9999 kommentjére
2011. aug. 10. 8:53

Sziasztok Akadémiások!
Örülök hogy van akiben ilyen kérdés felmerül.
Ha ilyen szituba kerülnék biztos várnék egy kicsit (erre kicsi a sansz mert nagyon ritkán tolok ilyen versenyt).
De mondjuk az ellen magyar, vagy egy ismerős akivel együtt grindelek akkor tovább várnék.
Ha engem várna meg valaki és teszem azt én megyek tovább az tuti hogy ezzel a húzással %-ot "vásárolt" a versenyemből.

Koszka9999
Válasz utabab kommentjére
2011. aug. 10. 10:25

Harmadjára járhattam így kb és persze minden esetben nyomogattam a raise gombot. Köszönöm a válaszokat, este nem fogok forgolódni :D

Élő ügyfélszolgálat