Shaikon
Válasz MindenkiTancol kommentjére
2011. aug. 9. 23:10

Szervusz! Amikor egy hónapban sokat tolom és elérem mondjuk a platinum start akkor igen büszkén kirakom. Viszont amikor kevesebbet játszom és visszamegyek 1-2 csillagos inasra akkor tutira elrejtem, nem akarom égetni magam mások előtt!

Csak engem irritál ahogy irsz?

MindenkiTancol
Válasz SipKa kommentjére
2011. aug. 9. 23:11

Miért égő az ha valaki csak SilverStar?

Nem tudom, elég ciki szerintem. Lerí róla hogy nem egy képzett sokasztalozó pró.. Persze vannak kivételek de az nagyon ritka.

MindenkiTancol
Válasz Shaikon kommentjére
2011. aug. 9. 23:12

Igen. Ha nem tetszik ne olvasd. Tyty.

FeketeS
2011. aug. 9. 23:21

Nem tudom, elég ciki szerintem. Lerí róla hogy nem egy képzett sokasztalozó pró.. Persze vannak kivételek de az nagyon ritka.

Image

jabyga
Válasz Shaikon kommentjére
2011. aug. 9. 23:31

Nem!

Te nagyon hülye inas vagy! :D Ilyen baromságot...

Pont a napokban kérdeztem, hogy te milyen limiteken és mit játszol, erre az volt a válaszod, hogy online nem játszol, csak élőben. Most meg hirtelen sokasztalozó pro lettél? lol

MindenkiTancol
Válasz jabyga kommentjére
2011. aug. 9. 23:33

Nem!

Te nagyon hülye inas vagy! :D Ilyen baromságot...

Pont a napokban kérdeztem, hogy te milyen limiteken és mit játszol, erre az volt a válaszod, hogy online nem játszol, csak élőben. Most meg hirtelen sokasztalozó pro lettél? lol

Ki mondta hogy az lettem? Mostanában játszok élőben de régebben sokat toltam neten is meg előfordul hogy most is tolom.
De most legyünk őszinték: általában egy egycsillagos bronzstar a képzett jó játékos vagy egy platinum supernova stb??

FeketeS
2011. aug. 9. 23:36

Ki mondta hogy az lettem? Mostanában játszok élőben de régebben sokat toltam neten is meg előfordul hogy most is tolom.
De most legyünk őszinték: általában egy egycsillagos bronzstar a képzett jó játékos vagy egy platinum supernova stb??

Ez SEMMIT nem jelent. Hogyha egy fish tolja csak a vasárnapi MTT-ket, már akkor több VPP-t kap, mint mondjuk egy 2$-s MTSNG grinder 30% ROI-val.

tylerhungary
Válasz FeketeS kommentjére
2011. aug. 9. 23:42

teljesen lényegtelen hogy ki milyen státuszban van,jól kell játszani ellene és kész,egyébként meg tényleg az égadta világon semmit sem jelent

fkf131
Válasz FeketeS kommentjére
2011. aug. 9. 23:46

Én nem értem miért rakják ki? Ezzel is plusz infot adnak (akárcsak keresés). Oké, van rossz supernova, és van jó bronzestar, de azért elég ritka, inkább a fordítottja a jellemző(40napja játszok PS-en és kb 3000emberről van note-om(OPR/SC stb), és igen, a platinumstarok 70%a nyerő ,10% breakeven, és 20% vesztő. supernovánál eddig 1-ost találtam, kb 150ből, és ugye náluk a minta is több mint 5000game) Regek ellen mind1, de nem mind1, hogy a fishek mit gondolnak rólad, akik 1 asztalon játszanak, és akár a státusz alapján is hozhatnak döntést, és inkább maradjanak bizonytalanságban, mint az általános vélekedés alapján hozzák meg a döntést.
Amúgy az egész szimplán ego kérdése szerintem. Megértem, hogy jó kirakni, megdolgoztál érte. De én egy ideje úgy gondolokodok, hogy ha csak 1% plusz roit hoz az, hogy levan tiltva SC/OPR, nem teszem ki státuszt stb, akkor már megérte.

Maxxxika
Válasz fkf131 kommentjére
2011. aug. 9. 23:48

Én is a teljes rejtés mellett vagyok.
Sokat elárul azért ha valaki csak bronz vagy silverstar.

Élő ügyfélszolgálat