játékosok közt: szinte azonnal
felső limit: passzolom
szerintem cash out csak akkor, ha volt befizetés (de ebben nem vagyok biztos, hagyatkozz okosabbakra, szóval passz)
mb-re pár óra alatt megvan a pénz, ez biztos :)
Én úgy tudom hogy az a lényeg hogy az utalás után is szerezzen egy kevés vpp, és a befizetés meg sztem is tuti kell. Nekem eddig így mindig működött!
Köszi mindenkinek. Még annyi lenne, hogy muszáj beutalni ahhoz hogy ki tudjak utalni? esetleg ha irok a supportnak ez kiküszöbölhető?
konkrétan ps-nél nem tudom, de cash out általában csak úgy megy, ha ha volt befizetés is.
konkrétan ps-nél nem tudom, de cash out általában csak úgy megy, ha ha volt befizetés is.
Max megkérdezi mivel még nem volt befizetve,hogy akarsz-e elötte,mert akkor elveszíted a jogot.
Ps-tol kapott HH-kat(emailben), hogyan lehet beimportalni a HM-be?
Ps-tol kapott HH-kat(emailben), hogyan lehet beimportalni a HM-be?
Mentsd le valahova a gépre egy könyvtárba, utána HM-ben "import from folder", ott megadni és ennyi.
Annyi a stikli hogyha sok handet kértél le akkor több emailben küldik a starstól, viszont a .txt file-oknak ugyanaz lesz a neve. Ezeket át kell nevezgetned manuálisan hogy mentéskor nem írd fölül az előzőt.
Akkor a .txt-be másolás a megoldás ahogy csináltad is.
Csak 200 hand - Hm...nem lehet hogy a levelezőrendszered nem mutatja a teljes mail-t? (Pl. Gmail se mutatja az egész levelet automatikusan, csak ha valahova kattintasz egyet)