KillBill100
Válasz limisus kommentjére
2011. aug. 14. 19:28

legjobbkor jött nekem a promó.
az 50$ rewardsot jatszom:)

Matt Coburn
Válasz Shaikon kommentjére
2011. aug. 15. 13:11

Komolyan kezdem úgy érezni ,hogy valamiért nem szeret a stars,mai session kezdet:

Ma már megérte felkelnem .Most inkább kiülök.

Igazi slowplay-mágus vagy, ahogy látom. :)

dfecco23
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. aug. 15. 16:15

Sziasztok!

Csak nekem tűnik fel az a jelenség, hogy valamiért kicsit lassabban reagál a szoftver az egér-klikkelésekre? Több asztalnál nagyon idegesítő tud lenni, hogy többször kell klikkelgetni.

Valaki nem tudja, hogy mi lehet a hiba forrása?

danfiu
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. aug. 15. 16:36

hi all,

Kicsit elkezdtem funolgatni ps-en es 8-10 asztalon jatszom, ehhez kernek segitseget.Mik azok a fontos eszkozok/trukkok/stb amik fontosak lehetnek a multitabling grindhoz?Vagy ugyis mondhatom, amik kenyelmesebbe teszik a grindot.

Eddig HM+Table Ninja-t hasznalok.

koszi

SipKa
Válasz danfiu kommentjére
2011. aug. 15. 16:55

hi all,

Kicsit elkezdtem funolgatni ps-en es 8-10 asztalon jatszom, ehhez kernek segitseget.Mik azok a fontos eszkozok/trukkok/stb amik fontosak lehetnek a multitabling grindhoz?Vagy ugyis mondhatom, amik kenyelmesebbe teszik a grindot.

Eddig HM+Table Ninja-t hasznalok.

koszi

Options/Advance multi-tabling options
Options/Bet slider options
Options/Preferred seat
Options/Table display options
Options/Auto-rebuy/buyin
Options/Find seat options(hasznos cucc, de nem érdemes használni ha jó asztalokat keresel)
Options/Tournament anncouncements/Block all shit
és az asztaloknál, a bank melletti kis cuccra kattintva, ott a remember table positioning is hasznos lehet.
Esetleg custom layout.
És érdemes beállítani valami kontrasztos témát h jobban átlátható legyen.(én azure themet használom mert jól néz ki:D)
Gondolom 4szinű kártyát már beállítottad úgyhogy meg sem említem..

Nagyjából ennyi.

danfiu
Válasz SipKa kommentjére
2011. aug. 16. 7:11

Koszi szepen a segitseget.

Omg, megnyitottam egy plo5k-s asztalt Galfond-dal es automata beultetett, mert a Table Ninja bevolt kapcsolva, de gyorsan kiultem, mert nem ereztem az edge-t:D

KillBill100
Válasz danfiu kommentjére
2011. aug. 16. 9:11

Omg, megnyitottam egy plo5k-s asztalt Galfond-dal es automata beultetett, mert a Table Ninja bevolt kapcsolva, de gyorsan kiultem, mert nem ereztem az edge-t:D

ninja veszelyes ha megvan nyitvaa.párszor bele estem én is:S

Tir-X
Válasz KillBill100 kommentjére
2011. aug. 16. 14:42

Eladnék egy Stars VIP Store kabátot, hátha érdekel valakit. Használatlan, de mint a képen is láthatjátok, én fekete pólót rendeltem haveromnak, ehelyett ez jött, visszaküldéssel meg szórakozzon a tököm :) Azért ilyen kép van róla, mert még anno Starséknak készült, hogy rosszat küldtek.

Méret XXXL, ezért én nem tudok vele mit kezdeni az M-es méretemmel :)

Imagehttp://kepfeltoltes.hu/view/110816/kab_t_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.pokerstars.com/vip/store/?cat=unisex&prod=us-01

3750 FPP az ára, ennél, de ahogy titcar szokta mondani: első értelmes ajánlat viszi :)

Ha nem akarsz postaköltséget fizetni, akár még személyesen is átvehető az alábbi városokban:
Kaposvár, Budapest, Pécs, Székesfehérvár

aaa11
Válasz Tir-X kommentjére
2011. aug. 16. 16:01

Sziasztok!

Ha az akademián keresztül regisztrálok a pokerstarsra akkor itt kapom a Rakeback-et is?

köszi

trixilw
Válasz aaa11 kommentjére
2011. aug. 16. 16:21

Sziasztok!

Ha az akademián keresztül regisztrálok a pokerstarsra akkor itt kapom a Rakeback-et is?

köszi

Kapsz, márcsak szólni kéne a PS-nek, hogy vezessék be a Rakebacket.

Élő ügyfélszolgálat