legjobbkor jött nekem a promó.
az 50$ rewardsot jatszom:)
Komolyan kezdem úgy érezni ,hogy valamiért nem szeret a stars,mai session kezdet:
Ma már megérte felkelnem .Most inkább kiülök.
Sziasztok!
Csak nekem tűnik fel az a jelenség, hogy valamiért kicsit lassabban reagál a szoftver az egér-klikkelésekre? Több asztalnál nagyon idegesítő tud lenni, hogy többször kell klikkelgetni.
Valaki nem tudja, hogy mi lehet a hiba forrása?
hi all,
Kicsit elkezdtem funolgatni ps-en es 8-10 asztalon jatszom, ehhez kernek segitseget.Mik azok a fontos eszkozok/trukkok/stb amik fontosak lehetnek a multitabling grindhoz?Vagy ugyis mondhatom, amik kenyelmesebbe teszik a grindot.
Eddig HM+Table Ninja-t hasznalok.
koszi
hi all,
Kicsit elkezdtem funolgatni ps-en es 8-10 asztalon jatszom, ehhez kernek segitseget.Mik azok a fontos eszkozok/trukkok/stb amik fontosak lehetnek a multitabling grindhoz?Vagy ugyis mondhatom, amik kenyelmesebbe teszik a grindot.
Eddig HM+Table Ninja-t hasznalok.
koszi
Koszi szepen a segitseget.
Omg, megnyitottam egy plo5k-s asztalt Galfond-dal es automata beultetett, mert a Table Ninja bevolt kapcsolva, de gyorsan kiultem, mert nem ereztem az edge-t:D
Omg, megnyitottam egy plo5k-s asztalt Galfond-dal es automata beultetett, mert a Table Ninja bevolt kapcsolva, de gyorsan kiultem, mert nem ereztem az edge-t:D
Eladnék egy Stars VIP Store kabátot, hátha érdekel valakit. Használatlan, de mint a képen is láthatjátok, én fekete pólót rendeltem haveromnak, ehelyett ez jött, visszaküldéssel meg szórakozzon a tököm :) Azért ilyen kép van róla, mert még anno Starséknak készült, hogy rosszat küldtek.
Méret XXXL, ezért én nem tudok vele mit kezdeni az M-es méretemmel :)
http://kepfeltoltes.hu/view/110816/kab_t_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.pokerstars.com/vip/store/?cat=unisex&prod=us-01
3750 FPP az ára, ennél, de ahogy titcar szokta mondani: első értelmes ajánlat viszi :)
Ha nem akarsz postaköltséget fizetni, akár még személyesen is átvehető az alábbi városokban:
Kaposvár, Budapest, Pécs, Székesfehérvár
Sziasztok!
Ha az akademián keresztül regisztrálok a pokerstarsra akkor itt kapom a Rakeback-et is?
köszi
Sziasztok!
Ha az akademián keresztül regisztrálok a pokerstarsra akkor itt kapom a Rakeback-et is?
köszi