Kiderítettem, gondoltam megosztom:
A Starson már van secure key-es megoldás. Ez azt takarja, hogy kapsz egy ugrókódos kártyát és a belépéskor a jelszavad mellé a kártyán éppen aktuális számot kell beütni (30 másodpercenként változik). Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az accodhoz csak úgy tudnak belépni, ha megtudják a jelszavadat ÉS megszerzik tőled a kártyát. Ultrabiztonságos.
Viszont 6000 pontba kerül a shopban.
PokerStars.com - RSA Security Token
Most kaptam levelet,hogy valamennyi pénzt visszakaptam,mert megint csaltak a sit and go versenyeken.Volt egy pàr gyanus movement,most hogy visszagondolok,de azért nem mertem volna volna ràjuk mondani,hogy osszejàtszanak.
Azért mindig jol jon egy kis ingyen dollàr...Jàrt valaki hasonloképpen mostansàg?
Most kaptam levelet,hogy valamennyi pénzt visszakaptam,mert megint csaltak a sit and go versenyeken.Volt egy pàr gyanus movement,most hogy visszagondolok,de azért nem mertem volna volna ràjuk mondani,hogy osszejàtszanak.
Azért mindig jol jon egy kis ingyen dollàr...Jàrt valaki hasonloképpen mostansàg?
Gyerekek-gyerekek...
http://www.pokerstars.com/sites/PokerAkademia1/images/title.jpg
PS reg
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a már meglévő PS regisztrációmat lehet-e törölni? Ugyanis újra szeretnék regisztrálni ide, természetesen most már akadémián keresztül. A törlés azért lenne jó, mert akkor ugyanazt a nevet tudnám esetleg használni, illetve lakcím meg a többi is valós lehetne.
Ha viszont nem lehetséges a törlés, szerintetek az gond lehet, hogy ugyanazokat az adatokat adom meg regisztrációnál, kivéve, hogy más nevet&email címet adok meg (és természetesen más MB-ről is fizetnék be)..
Válaszokat előre is köszi.
Db :)
törlés
Szia,
Supportnak levél ez a megoldás :)
Üdv,Stexes
Én annyit tudok, hogy "nevet változtatni" nem lehet. De új név és email esetén valószínűleg használhatod, de hogy ne legyen gond, inkább tényleg kérdezz rá! ;)
Ha viszont nem lehetséges a törlés, szerintetek az gond lehet, hogy ugyanazokat az adatokat adom meg regisztrációnál, kivéve, hogy más nevet&email címet adok meg (és természetesen más MB-ről is fizetnék be)..
Nekem a starson volt egy másik accountom is amivel meg kezdtem anno.De egy évre rá csináltam egy másikat,azóta azon tolom a régebbit nem is használtam és egyszer csak kaptam egy mailt tőlük kb egy évre rá hogy 2 accountom van és a régebbit törölték, de semmi szankció nem volt.Ez már régebben volt a mostani biztonsági előírásoknak megfelelően már lehet nem lehetne eljátszani.Úgyhogy nem biztos hogy járható út, de mondom leírom hogy ilyen is volt.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a már meglévő PS regisztrációmat lehet-e törölni? Ugyanis újra szeretnék regisztrálni ide, természetesen most már akadémián keresztül. A törlés azért lenne jó, mert akkor ugyanazt a nevet tudnám esetleg használni, illetve lakcím meg a többi is valós lehetne.
Válaszokat előre is köszi.
Db :)