Neomorf
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 26. 16:53

Kiderítettem, gondoltam megosztom:

A Starson már van secure key-es megoldás. Ez azt takarja, hogy kapsz egy ugrókódos kártyát és a belépéskor a jelszavad mellé a kártyán éppen aktuális számot kell beütni (30 másodpercenként változik). Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az accodhoz csak úgy tudnak belépni, ha megtudják a jelszavadat ÉS megszerzik tőled a kártyát. Ultrabiztonságos.

Viszont 6000 pontba kerül a shopban.

PokerStars.com - RSA Security Token

hm. ez qrva jó. bár a 6000 pont közel 100$!

1blackknight
Válasz Neomorf kommentjére
2009. márc. 26. 17:34

Most kaptam levelet,hogy valamennyi pénzt visszakaptam,mert megint csaltak a sit and go versenyeken.Volt egy pàr gyanus movement,most hogy visszagondolok,de azért nem mertem volna volna ràjuk mondani,hogy osszejàtszanak.
Azért mindig jol jon egy kis ingyen dollàr...Jàrt valaki hasonloképpen mostansàg?

technoinside
Válasz 1blackknight kommentjére
2009. márc. 26. 17:35

Most kaptam levelet,hogy valamennyi pénzt visszakaptam,mert megint csaltak a sit and go versenyeken.Volt egy pàr gyanus movement,most hogy visszagondolok,de azért nem mertem volna volna ràjuk mondani,hogy osszejàtszanak.
Azért mindig jol jon egy kis ingyen dollàr...Jàrt valaki hasonloképpen mostansàg?

én valamelyik héten kaptam vissza egy don buyinjét szintén emiatt + magyar support írta a levelet.

SajtiEgon
Válasz technoinside kommentjére
2009. márc. 30. 15:02
darabka
Válasz SajtiEgon kommentjére
2009. márc. 30. 16:06

PS reg

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy a már meglévő PS regisztrációmat lehet-e törölni? Ugyanis újra szeretnék regisztrálni ide, természetesen most már akadémián keresztül. A törlés azért lenne jó, mert akkor ugyanazt a nevet tudnám esetleg használni, illetve lakcím meg a többi is valós lehetne.

Ha viszont nem lehetséges a törlés, szerintetek az gond lehet, hogy ugyanazokat az adatokat adom meg regisztrációnál, kivéve, hogy más nevet&email címet adok meg (és természetesen más MB-ről is fizetnék be)..

Válaszokat előre is köszi.

Db :)

Stexes77
Válasz darabka kommentjére
2009. márc. 30. 18:04

törlés

Szia,

Supportnak levél ez a megoldás :)

Üdv,Stexes

Pug72
Válasz Stexes77 kommentjére
2009. márc. 30. 19:31

Én annyit tudok, hogy "nevet változtatni" nem lehet. De új név és email esetén valószínűleg használhatod, de hogy ne legyen gond, inkább tényleg kérdezz rá! ;)

ceewyl
2009. márc. 30. 19:53

Ha viszont nem lehetséges a törlés, szerintetek az gond lehet, hogy ugyanazokat az adatokat adom meg regisztrációnál, kivéve, hogy más nevet&email címet adok meg (és természetesen más MB-ről is fizetnék be)..

Sehol sem törölnek acc.-ot ilyen célból, és a multiacc.-ot sem díjaznák szerintem.

malacka001
Válasz ceewyl kommentjére
2009. márc. 30. 19:59

Nekem a starson volt egy másik accountom is amivel meg kezdtem anno.De egy évre rá csináltam egy másikat,azóta azon tolom a régebbit nem is használtam és egyszer csak kaptam egy mailt tőlük kb egy évre rá hogy 2 accountom van és a régebbit törölték, de semmi szankció nem volt.Ez már régebben volt a mostani biztonsági előírásoknak megfelelően már lehet nem lehetne eljátszani.Úgyhogy nem biztos hogy járható út, de mondom leírom hogy ilyen is volt.

Gus
2009. márc. 31. 0:12

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy a már meglévő PS regisztrációmat lehet-e törölni? Ugyanis újra szeretnék regisztrálni ide, természetesen most már akadémián keresztül. A törlés azért lenne jó, mert akkor ugyanazt a nevet tudnám esetleg használni, illetve lakcím meg a többi is valós lehetne.

Válaszokat előre is köszi.

Db :)

Minden account "egy eletre szol" !!nem lehet torolni vagy valtoztatni... Viszont lehet ugyanabbol a haztartasbol tobb embernek accountja, pl feleseg, apu, anyu stb... Kell nekik irni, hogy apad akar jatszani, engedik a masodik account nyitasat ugyanarrol a geprol, nem jatszahattok 45 fos vagy kissebb s&g t eggyutt, ha ugyanarra a tournyra vagy nagy s&g ra akartok regelni mindketten, akkor azt elore jelezni kell, ugy tudjak biztositani, hogy nem kerultok 1 asztalra... ( ne kerdezzetek mi van ha FT re kerultok)
Ez tutira mukodik a PS en, nekem is, a felesegemnek is van accountja...

Élő ügyfélszolgálat