1 dollár+sarcos, 18 fős versenyek, sokat nem kockáztatok, és tényleg élveztem. Nem mondom, hogy nem érdekel a pénz, de sokszor csak a játékért játszom, és ha nullásra kijön a hónapom, akkor már jó vagyok, mert jól éreztem magam ingyen. Amikor pörgős kedvem van akkor CG-t is 16-18 asztalon tolom. Igaz csak SSS megy, egy-egy alkalommal lazítva rajta kicsit. Vannak így nagyon jó napok, de ha nem jönnek a lapok akkor nagy szívások is. :) Legalább felpörget, és van adrenalin. ;)
Nem értem a kérdést. :)
SNG-nél nincs 24 max korlát.
Kiderült mi a probléma. Múlt hónap végén állítólag küldtek egy levelet amire válaszolnom kellett volna. A levelet azért küldték, mert befizettem pénzt, és nem sokkal később kiutaltam (max. 50 dollár lehetett), közben pedig állításuk szerint nem játszottam. Emiatt zárolták a számlámat.
Mondjuk rohadtul nem értem, hogy mi közük van hozzá, hogy mit csinálok a pénzemmel, ami ráadásul biztos kis összeg volt, mert annyit szoktam befizetni a termekbe, amennyivel aktuálisan játszani akarok. Netelleren tartom a pénzem, ha nyerek azt is rögtön kiutalom, szóval előfordul, hogy hetente többször fizetek be, aztán utalok ki.
Ez fontos srácok: a Stars50 bónuszkód elé mekkora összeget kell írni, hogy aktiválódjon a $50 bónusz?
Vagy a bónuszkód csak akkor érvényes, ha valódi pénzt is befizetek?
Ez fontos srácok: a Stars50 bónuszkód elé mekkora összeget kell írni, hogy aktiválódjon a $50 bónusz?
Másnál sem mennek jelenleg a SnG versenyek?