Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
redoubtable
Válasz kisrapi kommentjére
2011. szept. 22. 21:15

Cash outolni akartam a teremből, erre kaptam egy olyan e-mailt, hogy a benn lévő pénzem nagy részét más játékosoktól kaptam(ami amúgy nem is igaz, max a 3ada lehet mástól), és az a pénzküldési mód arra van, hogy egymásnak segítsenek a játékosok, hogy mindenki tudjon játszani....bla-bla....de nem utalhatom ki csak úgy.

Ez mi? Tapasztalt már valaki ilyet? Mit kell ilyenkor tennem?

elméletileg 100 vppt kell termelned és kiküldheted. Én így tudom.

kisrapi
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 22. 21:20

elméletileg 100 vppt kell termelned és kiküldheted. Én így tudom.

Köszi, akkor nem kötekedek most a supportal, hanem inkább játszom pár k handet és később kiveszem.

BT86
Válasz soso78 kommentjére
2011. szept. 22. 21:45

a cserélgetés gondolom mást, mintha csak az egyik fél kap több embertöl.
de igaz amit irsz , hallotam én is, olyan mint az instant bonus,"kikell játszani" hogy megkapd, hogy kivehesd.

Arra gondoltam, hogy azt írtad, addig nem utalhat ki, amíg nem küldi vissza a pénzt, addig nem veheti ki.
Nekem volt jópár % vételem mostanában, és szerencsére pluszban vagyok (köszi 78draneR :) ).
Emellett másfelé is voltak utalásaim, és vagy azért nem kötekedtek, mert a 2 közti különbség nem ér el egy bizonyos összeghatárt, vagy mert közben eleget játszottam.

Köszi, akkor nem kötekedek most a supportal, hanem inkább játszom pár k handet és később kiveszem.

Egy próbát mindenképp megér. Egyszerűbb, mint a supportnak megmagyarázni, hogy hülyék :)

enron
Válasz BT86 kommentjére
2011. szept. 23. 9:12

15%-i VPP elég, mostanában várok min. 24 órát a transfer után, és így nem dobják vissza a cashout-ot.

Maxxxika
Válasz enron kommentjére
2011. szept. 24. 17:45

Este 9-kor 100k Gold+ freeroll, még mindig bazinagy mezőnnyel.

geri190
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. szept. 24. 17:52

Este 9-kor 100k Gold+ freeroll, még mindig bazinagy mezőnnyel.

Jövő hónapban garantáltan kisebb lesz :D

balu999
Válasz geri190 kommentjére
2011. szept. 24. 22:31

30K-n kemény 3$-ért ücsörögtem :)

redoubtable
Válasz balu999 kommentjére
2011. szept. 25. 1:43

Honnan van ez a rengeteg russia? Annyian vannak mint az oroszok!

dfecco23
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 25. 3:24

Hol érdemes keresni a handhistoryt a gépen, ha a helyén nem találom már? aug.15.-ei az utolsó ott ahol kell lennie, és azóta semmi sehol. Valakinek valami ötlet?

Köszi

Gabson
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. szept. 25. 4:03

HM vagy PT processed mappa?

Élő ügyfélszolgálat