dempat15
Válasz prims kommentjére
2011. szept. 20. 6:49

PokerStars Stefan
PokerStars Poker Room Management Team

PokerStars is developing a fast moving ring games product. We expect it to be available for public beta testing in a few months.

lolol

Rushpoker szerűség?:D

Holdenper
Válasz dempat15 kommentjére
2011. szept. 20. 17:05

Na, a következő a multientrys tourok lesznek?:D
Ha összedobnak valami rushpoki-félét, meg esetleg bevezetnének RB-t, akkor ki sem lehetne engem szakítani a PS-ről:D

dempat15
2011. szept. 20. 19:33

FTP-s profitom kb 75%-a rush tournamentekből származott... zsír lenne:D

ivan41
2011. szept. 21. 9:35

Azt hol kell beállítani, hogy csak egy lapot mutatok meg? Nem találom a lehetőséget.

RegGeri
Válasz ivan41 kommentjére
2011. szept. 21. 17:15

A PS VIP Store-ban kapható pólók méretézésével kapcsolatban, mi a tapasztalatotok? Nagyjából megfelelnek az európai méretezésnek vagy érdemes kisebbet rendelni?

titcar
Válasz RegGeri kommentjére
2011. szept. 21. 17:21

A PS VIP Store-ban kapható pólók méretézésével kapcsolatban, mi a tapasztalatotok? Nagyjából megfelelnek az európai méretezésnek vagy érdemes kisebbet rendelni?

van ami eu van ami us :D

soso78
Válasz ivan41 kommentjére
2011. szept. 21. 17:45

Azt hol kell beállítani, hogy csak egy lapot mutatok meg? Nem találom a lehetőséget.

hy. ha be van állitva a mutatás lehetösége a dobásnál, akkor elötte rákattintasz egyik lapra, amit meg akarsz mutatni, elsötétül, és akkor kiirja h folded show 1 card:)

RegGeri
Válasz titcar kommentjére
2011. szept. 21. 20:24

van ami eu van ami us :D

Tehát lutri az egész, csak hogy könnyebb legyen! Anno a UB-tól rendeltem pólót, ami nem volt éppen kicsi rám. :)

BT86
Válasz RegGeri kommentjére
2011. szept. 21. 20:55

Tehát lutri az egész, csak hogy könnyebb legyen! Anno a UB-tól rendeltem pólót, ami nem volt éppen kicsi rám. :)

Nekem egyel kisebb méret volt a jó az ilyen rendeléseknél.

ivan41
Válasz soso78 kommentjére
2011. szept. 21. 21:38

hy. ha be van állitva a mutatás lehetösége a dobásnál, akkor elötte rákattintasz egyik lapra, amit meg akarsz mutatni, elsötétül, és akkor kiirja h folded show 1 card:)

Köszi! Már mindenhol nézegettem, de nem találtam. Az kénytelen voltam megkérdezni, mert ilyen béna vagyok. Erre a trükkös megoldásra nem gondoltam.

Élő ügyfélszolgálat