daPEPEhu
Válasz deadmoney kommentjére
2011. okt. 16. 8:42

Köszi! Én a 70fpp-s saton akartam, arról is 11$-osra lehet bejutni, én ezt találtam a legjobbnak, vagyis ez kerül a legkevesebb fpp-be 11$-ért, de ezen kaptam ezt az üzenetet.
Megnézem ma 235-ért lehet, hogy ez volt a gond.

Nekem nem írta ki a 70 FPP-sen, hogy nem tudok majd leregelni..általában olyan szatelliten szokta kiírni ami több körös(pl. SM szat. be lehet jutni kb 50 centből is de egy pár szatelliten túl kell jutni..ott nem enged leregelni)

deadmoney
2011. okt. 16. 8:51

Megnéztem, ez a 235fpp-s hyper a Sunday Storm sat, beregeltem rá és ennél is felugrik egy ablak ami szerint nem lehet majd kiregelni a versenyről, amire be lehet róla jutni. Ezek szerint ez mindegyiknél így van, de mégis működik az unreg???

deadmoney
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. okt. 16. 8:54

Nekem nem írta ki a 70 FPP-sen, hogy nem tudok majd leregelni..általában olyan szatelliten szokta kiírni ami több körös(pl. SM szat. be lehet jutni kb 50 centből is de egy pár szatelliten túl kell jutni..ott nem enged leregelni)

Nem. Az 1 körösöknél írja ki, de mindegyiknél, szóval biztosan nem kell figyelembe venni, bár ez így elég érdekes. Amikor leokézod a regisztrációt, utána ugrik fel ez az ablak.

deadmoney
2011. okt. 16. 9:12

Nem. Az 1 körösöknél írja ki, de mindegyiknél, szóval biztosan nem kell figyelembe venni, bár ez így elég érdekes. Amikor leokézod a regisztrációt, utána ugrik fel ez az ablak.

Kipróbáltam. Megnyertem egy ilyen hypert és ki tudtam regelni utána, megkaptam a 11 T$-t. Nem nagyon értem, hogy miért van ez a figyelmeztetés PS-tól, mindegy a lényeg, h nekem is működik.:)

mizse
2011. okt. 16. 15:30

Befizetés ...

Sziasztok nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a befizetést követően, lehet kifizetést kezdeményezni?
Pl befizetem a 600$-t és megkapom a 600$ első befizetési bónuszt de az ftp események után nem szeretnék bent tartani több pénzt mint ami a sessiönökhöz kell. Mikor válik szabaddá a kifizetéses opció?

SkyNet29
Válasz mizse kommentjére
2011. okt. 16. 16:28

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a befizetést követően, lehet kifizetést kezdeményezni?
Pl befizetem a 600$-t és megkapom a 600$ első befizetési bónuszt de az ftp események után nem szeretnék bent tartani több pénzt mint ami a sessiönökhöz kell. Mikor válik szabaddá a kifizetéses opció?

befizetés után leghamarabb 48 óra elteltével

Pucuka
Válasz mizse kommentjére
2011. okt. 16. 17:04

Kifizetéssel bukod a First Deposit bonuszt, tehát felesleges többet befizetni

mizse
Válasz Pucuka kommentjére
2011. okt. 16. 19:28

hm

Sziasztok.
Akkor befizetés után megkapom az fd bónuszt, de ha pl úgy döntők, hogy egy hét után kifizetek valamennyit, akkor bukom az fd bónusz megmaradt részét?

Wiragos
Válasz mizse kommentjére
2011. okt. 16. 19:37

Sziasztok.
Akkor befizetés után megkapom az fd bónuszt, de ha pl úgy döntők, hogy egy hét után kifizetek valamennyit, akkor bukom az fd bónusz megmaradt részét?

Póker bónusz promóciók - $600 PokerStars befizetési bónusz

Ha egyben fizeti be akkor nem, ha részletekben akkor is csak a hátralévő részét.
De lehet hogy rosszul értelmeztem.

Tir-X
Válasz Wiragos kommentjére
2011. okt. 16. 19:47

Póker bónusz promóciók - $600 PokerStars befizetési bónusz

Ha egyben fizeti be akkor nem, ha részletekben akkor is csak a hátralévő részét.
De lehet hogy rosszul értelmeztem.

Nyilván a hátralévő részét tudja csak bukni, a többiek is így értették (habár mizse rögtön befizetés után, még játék előtt ki akarna fizetni, ha jól értem). Nem fogják levonni a számlájáról azt, amit már kipörgetett :D

Közben leesett, mire gondolsz, de sztem ez így akkor sem okés, valami nyilván van rá, hogy ne lehessen ilyet mókulni.

Élő ügyfélszolgálat