Köszi! Én a 70fpp-s saton akartam, arról is 11$-osra lehet bejutni, én ezt találtam a legjobbnak, vagyis ez kerül a legkevesebb fpp-be 11$-ért, de ezen kaptam ezt az üzenetet.
Megnézem ma 235-ért lehet, hogy ez volt a gond.
Megnéztem, ez a 235fpp-s hyper a Sunday Storm sat, beregeltem rá és ennél is felugrik egy ablak ami szerint nem lehet majd kiregelni a versenyről, amire be lehet róla jutni. Ezek szerint ez mindegyiknél így van, de mégis működik az unreg???
Nekem nem írta ki a 70 FPP-sen, hogy nem tudok majd leregelni..általában olyan szatelliten szokta kiírni ami több körös(pl. SM szat. be lehet jutni kb 50 centből is de egy pár szatelliten túl kell jutni..ott nem enged leregelni)
Nem. Az 1 körösöknél írja ki, de mindegyiknél, szóval biztosan nem kell figyelembe venni, bár ez így elég érdekes. Amikor leokézod a regisztrációt, utána ugrik fel ez az ablak.
Befizetés ...
Sziasztok nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a befizetést követően, lehet kifizetést kezdeményezni?
Pl befizetem a 600$-t és megkapom a 600$ első befizetési bónuszt de az ftp események után nem szeretnék bent tartani több pénzt mint ami a sessiönökhöz kell. Mikor válik szabaddá a kifizetéses opció?
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a befizetést követően, lehet kifizetést kezdeményezni?
Pl befizetem a 600$-t és megkapom a 600$ első befizetési bónuszt de az ftp események után nem szeretnék bent tartani több pénzt mint ami a sessiönökhöz kell. Mikor válik szabaddá a kifizetéses opció?
hm
Sziasztok.
Akkor befizetés után megkapom az fd bónuszt, de ha pl úgy döntők, hogy egy hét után kifizetek valamennyit, akkor bukom az fd bónusz megmaradt részét?
Sziasztok.
Akkor befizetés után megkapom az fd bónuszt, de ha pl úgy döntők, hogy egy hét után kifizetek valamennyit, akkor bukom az fd bónusz megmaradt részét?
Póker bónusz promóciók - $600 PokerStars befizetési bónusz
Ha egyben fizeti be akkor nem, ha részletekben akkor is csak a hátralévő részét.
De lehet hogy rosszul értelmeztem.