esküszöm nem találom ezt a beállítást, most már kezd idegesíteni, hogy nincs chatem, valakinek nincs megoldása? hüpphüpp
Az asztalnál ülve az options-nál. Azon belül már nem kell megnyitni semmit, a bal oldalon ki kell pipálni a show player messages-t.
én ennyit látok egy random asztalnál az optionson belül
Ebből nem sokat látok, de az teljesen biztos hogy az enyém nagyon-nagyon máshogy néz ki! Ez elég érdekes.
Ez az az ablak ahol rebuyt lehet venni? Mert az az ablak kellene.
én ennyit látok egy random asztalnál az optionson belül
Befizetési bónusz.
Sziasztok egyik ismerősöm feltett egy kérdést nekem a pokerstars-al kapcsolatosan és nem tudok rá válaszolni. Még úgy sem, hogy próbáltam infót találni róla a ps magyar honlapján.
A befizetési bónusszal kapcsolatos.
Pl első befizetésénél 600$-t becsenget a pokerstars-hoz, ekkor jogosult lesz egy 600$-os bónuszra. A kérdés a következő ezek a vpp-k eltűnnek ahogy szedi ki a bónuszt? vagy ezen felül még vip stellar rewards bónuszból is részesül? és ilyenkor kap fpp pontokat amit feltud használni satelitekhez vagy beváltani cash-re?
Remélem érthetően tettem fel a kérdést.
Köszönöm előre is, sziasztok.
Sziasztok egyik ismerősöm feltett egy kérdést nekem a pokerstars-al kapcsolatosan és nem tudok rá válaszolni. Még úgy sem, hogy próbáltam infót találni róla a ps magyar honlapján.
Pl első befizetésénél 600$-t becsenget a pokerstars-hoz, ekkor jogosult lesz egy 600$-os bónuszra. A kérdés a következő ezek a vpp-k eltűnnek ahogy szedi ki a bónuszt? vagy ezen felül még vip stellar rewards bónuszból is részesül? és ilyenkor kap fpp pontokat amit feltud használni satelitekhez vagy beváltani cash-re?
Egyébknt csak azért akartam ezt játszani, hogy valahogyan átkonvertáljam az fpp-imet pénzre. Ha tudtok erre más lehetőséget, azt szívesen meghallgatom, előre is köszi.
235 FPP-s 6max hiper turbo (vagy ilyesmi :) ) sng valamelyik 11$-os versenyre,aztán leiratkozás, és megkapod T$-ban. Ennél jobb nincs, legalábbis mi, halandók által elért fpp-k átváltására :D