deadmoney
Válasz mattack kommentjére
2011. okt. 15. 18:45

esküszöm nem találom ezt a beállítást, most már kezd idegesíteni, hogy nincs chatem, valakinek nincs megoldása? hüpphüpp

Az asztalnál ülve az options-nál. Azon belül már nem kell megnyitni semmit, a bal oldalon ki kell pipálni a show player messages-t.

mattack
Válasz deadmoney kommentjére
2011. okt. 15. 18:52

Az asztalnál ülve az options-nál. Azon belül már nem kell megnyitni semmit, a bal oldalon ki kell pipálni a show player messages-t.

Image
én ennyit látok egy random asztalnál az optionson belül

deadmoney
2011. okt. 15. 19:03

Image

Ebből nem sokat látok, de az teljesen biztos hogy az enyém nagyon-nagyon máshogy néz ki! Ez elég érdekes.
Ez az az ablak ahol rebuyt lehet venni? Mert az az ablak kellene.

deadmoney
2011. okt. 15. 19:12

Ebből nem sokat látok, de az teljesen biztos hogy az enyém nagyon-nagyon máshogy néz ki! Ez elég érdekes.
Ez az az ablak ahol rebuyt lehet venni? Mert az az ablak kellene.

Aha, megvan!
kiválasztottam azt a témát, ami neked van. Itt ne az options-t nyisd meg, hanem a chipekre klikkelj!

mattack
2011. okt. 15. 20:07

Image

Úristeeen!! Megvaaaaan:D:D
Köszi, köszi, köszi a segítséget, már csak azt kéne megtudni, hogy ki állította el? Vmelyik haverom tuti tolt egy sessiont a gépemen:D

mizse
2011. okt. 15. 22:46

Befizetési bónusz.

Sziasztok egyik ismerősöm feltett egy kérdést nekem a pokerstars-al kapcsolatosan és nem tudok rá válaszolni. Még úgy sem, hogy próbáltam infót találni róla a ps magyar honlapján.
A befizetési bónusszal kapcsolatos.
Pl első befizetésénél 600$-t becsenget a pokerstars-hoz, ekkor jogosult lesz egy 600$-os bónuszra. A kérdés a következő ezek a vpp-k eltűnnek ahogy szedi ki a bónuszt? vagy ezen felül még vip stellar rewards bónuszból is részesül? és ilyenkor kap fpp pontokat amit feltud használni satelitekhez vagy beváltani cash-re?
Remélem érthetően tettem fel a kérdést.
Köszönöm előre is, sziasztok.

titcar
Válasz mizse kommentjére
2011. okt. 16. 3:02

Sziasztok egyik ismerősöm feltett egy kérdést nekem a pokerstars-al kapcsolatosan és nem tudok rá válaszolni. Még úgy sem, hogy próbáltam infót találni róla a ps magyar honlapján.
Pl első befizetésénél 600$-t becsenget a pokerstars-hoz, ekkor jogosult lesz egy 600$-os bónuszra. A kérdés a következő ezek a vpp-k eltűnnek ahogy szedi ki a bónuszt? vagy ezen felül még vip stellar rewards bónuszból is részesül? és ilyenkor kap fpp pontokat amit feltud használni satelitekhez vagy beváltani cash-re?

kap stellart is meg fpp-ket is

Tir-X
Válasz mizse kommentjére
2011. okt. 16. 3:07

Nem tudom hogy nem találtad, mert feketén-fehéren el van magyarázva a honlapon :)

A VPP nem egy gyűlő valami. Nem raktározódik, nem lesz belőle semmid. Egyszerűen csak nyilván vagyon tartva, hogy mennyit termeltél belőle eddig. Nem kézzelfogható valami, csak egy szám. Ha eléred a megfelelő mennyiséget, kijátszottad az első befizetési bónuszt. Mindemellett vannak bizonyos mérföldkövek a termelést illetően, melyeknél stellar rewards jár. Na most, mivel a VPP nem elkölthető dolog, így értelemszerűen mikor pl. az első 5 ezer VPP-t letermeli valaki, megkapja az addig járó stellarokat, és az 5k VPP által kitermelt FD bónuszt is.

A VPP-knek hála kapsz FPP-ket, amik már inkább kézzelfogható valamik. Elköltheted cuccokra vagy lóvéra, szatellitekre stb. A VIP szintedtől függően kapsz 1 termelt VPP után X FPP-t. A VPP csak mutatja, hogy igen, az le lett termelve eddig, az FPP-t meg megkapod. Ha úgy tetszik a VPP csak a VIP szint számolásához kell, hogy lásd és lássák hol tartasz eddig.

BT86
2011. okt. 16. 5:07

Egyébknt csak azért akartam ezt játszani, hogy valahogyan átkonvertáljam az fpp-imet pénzre. Ha tudtok erre más lehetőséget, azt szívesen meghallgatom, előre is köszi.

235 FPP-s 6max hiper turbo (vagy ilyesmi :) ) sng valamelyik 11$-os versenyre,aztán leiratkozás, és megkapod T$-ban. Ennél jobb nincs, legalábbis mi, halandók által elért fpp-k átváltására :D

deadmoney
Válasz BT86 kommentjére
2011. okt. 16. 8:37

235 FPP-s 6max hiper turbo (vagy ilyesmi :) ) sng valamelyik 11$-os versenyre,aztán leiratkozás, és megkapod T$-ban. Ennél jobb nincs, legalábbis mi, halandók által elért fpp-k átváltására :D

Köszi! Én a 70fpp-s saton akartam, arról is 11$-osra lehet bejutni, én ezt találtam a legjobbnak, vagyis ez kerül a legkevesebb fpp-be 11$-ért, de ezen kaptam ezt az üzenetet.
Megnézem ma 235-ért lehet, hogy ez volt a gond.

Élő ügyfélszolgálat