jönnek a mérföldkő leosztások is. Jó lenne elkapni egyet. Legalább kicsit kompenzálna a stars.
olvasgatom a stars oldalán az infókat. Honnan tudják előre hogy minden mérföldkő leosztás CG asztalra fog esni? Vagy CG leosztás ment le 75MRD?
onnan tudják hogy a versenyleosztásokat nem számolják :)
Köszönjük levelét.
A versenyeken soha nem fordul elő a mérföldkő leosztás egy nagyon fontos szempont miatt: hogy maga a verseny tisztességessége ne csorbuljon. Ha egy mérföldkő leosztás egy ilyen asztalon történne, annak az egy kéznek az összesített nyereménye olyan értékes lenne, hogy az asztalnál ülő egyik játékosnak sem állna érdekében, hogy eldobja lapjait. Az egész verseny kimenetelét befolyásolná ez az egy külső tényező. Ezen okból kifolyólag a mérföldkő leosztások csak készpénzes asztaloknál kerülnek leosztásra.
Amikor mérföldkő leosztás promóciót hirdetünk meg, mint jelen esetben is, szerverünk felismeri az időpontot, amikor a mérföldkő leosztás be fog következni. Ezért átmenetileg szünetelteti a versenyeket és a játékpénzes asztalokat, hogy a leosztás egy valódi készpénzes asztalra kerüljön. A szünet olyannyira rövid, hogy a játékosok nem fogják érzékelni, tehát nem befolyásolja a játékmenetet semmilyen formában.
Ezt leszámítva, egyáltalán nem avatkozunk bele a szerencsés asztal kiválasztásába. A szerver egyszerűen szekvenciák szerint kiszámolja a kezek számát a készpénzes asztalokon amíg a mérföldkő leosztás sorra nem kerül és úgy az összes asztalon folytatódik a játékmenet annak rendje és módja szerint. Az összes készpénzes asztal jogosult a lehetséges leosztásra, egyikkel sem kivételezünk.
szerverünk felismeri az időpontot, amikor a mérföldkő leosztás be fog következni..
ezt hogy?
:D Szerintem a szerver azt is felismeri amikor AA om van meg KK om azt le kell vágni.
Ha ezt manipulálják akkor bármit manipulálhatnak nem?
...nemértem ezt az egész mérföldkövet így...
De miért nem? Ok, szemétség, hogy megint kihagyták a promóból a sng és mtt játékosokat, de ezen gondolom nem lepődött meg más sem.
Amúgy nem olyan izé amit írtak, csak szerintem kicsit hülyén hangzik, ahogy megfogalmazták. Ez a "szerverünk felismeri..." rész az összeesküvés-elmélet rajongóknak biztos jó kis mondat, amit meglovagolhatnak majd :D:P
Igazából sztem kb. annyiról van szó, hogy ha épp nem cash-re esne a mérföldkő, szünetelteti egy pillanatra a dolgokat a nem cash asztalokon, amíg felszabadul egy cash asztal, ahova kidobhatja azt a leosztást. Aztán megy minden tovább. De mivel kurvasok hand megy le másodpercenként is a starson, ezért nyilván nem észrevehető szünetről van szó.
Ezt írták le félreérthetően :P
De miért nem? Ok, szemétség, hogy megint kihagyták a promóból a sng és mtt játékosokat, de ezen gondolom nem lepődött meg más sem.
Amúgy nem olyan izé amit írtak, csak szerintem kicsit hülyén hangzik, ahogy megfogalmazták. Ez a "szerverünk felismeri..." rész az összeesküvés-elmélet rajongóknak biztos jó kis mondat, amit meglovagolhatnak majd :D:P
Igazából sztem kb. annyiról van szó, hogy ha épp nem cash-re esne a mérföldkő, szünetelteti egy pillanatra a dolgokat a nem cash asztalokon, amíg felszabadul egy cash asztal, ahova kidobhatja azt a leosztást. Aztán megy minden tovább. De mivel kurvasok hand megy le másodpercenként is a starson, ezért nyilván nem észrevehető szünetről van szó.
Ezt írták le félreérthetően :P