Tir-X
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. okt. 27. 1:11

Miért kéne tudnia előre, hogy mikor lesz? Szerintem ők sem úgy értették. Ne úgy vegyétek, hogy tudja, hogy 5 perc múlva lesz. Amikor következne, és leosztaná, akkor tudja. Felismeri, hogy mérföldkőleosztás, és nem cg asztalra esne, ezért fogja, megcsinálja a leállítós dolgot, és mikor már lesz cg asztal, ahova leossza, megteszi.

Csak leírták a köznapi embernek nagyjából, de lássuk be: baromság, hogy bármennyivel is előre tudná. Mondom, idióta megfogalmazás.

Aztán sztem hagyjuk is, mert amíg nem látjuk a programkódot, addig úgysem fogjuk tudni pontosan, hogyan működik :P

BT86
Válasz Tir-X kommentjére
2011. okt. 27. 1:27

Aztán sztem hagyjuk is, mert amíg nem látjuk a programkódot, addig úgysem fogjuk tudni pontosan, hogyan működik :P

Épp válaszolni akartam, amikor láttam, hogy kb ugyanazt írtad le, amit én is akartam :)
De az utolsó mondatodba belekötnék, legtöbbünk akkor sem tudná, hogy működik, ha látná a programkódot :P

titcar
Válasz BT86 kommentjére
2011. okt. 27. 15:32

valakinek sikerült mrá a highlight tablet belőni? :D

BT86
Válasz titcar kommentjére
2011. okt. 27. 16:06

valakinek sikerült mrá a highlight tablet belőni? :D

Nekem működik de kilőttem, mert nem vagyok hozzászokva és kicsit zavart :D

KillBill100
Válasz BT86 kommentjére
2011. okt. 27. 18:49

Ezúton hívlak meg saját privát pókerklubomba az online Home Gamesbe.

- Ha még nincs telepítve, töltsd le az ingyenes PokerStars szoftvert innen: Online Poker Games | Play for Free Texas Holdem | PokerStars
- Nyisd meg a központi pókeres lobbyt, majd kattints a Home Games fülre!
- Kattints a "Belépés egy pókerklubba" gombra!
- Írd be a klubom azonosítószámát: 21259
- Add meg a meghívókódot: BKVELLENOR

Ennyi! Amint jóváhagytam a jelentkezésedet, már kezdhetünk is játszani egymással a Home Games-ben online.

Ha többet szeretnél megtudni, nézd meg ezt az oldalt: Poker Home Games - Private Poker Clubs - Online Poker with Friends

Versenyazonosító: 460686483
Dátum: 2011/10/28 20:00 CET

Játék típusa: Hold'em
Licitstruktúra: NL
Beülő: USD 1.35
Versenystruktúra: Knockout
Nyereménystruktúra: Legjobb 20%

Versenyazonosító: 460688067
Dátum: 2011/10/28 20:00 CET

Játék típusa: Hold'em
Licitstruktúra: NL
Beülő: USD 1.35
Versenystruktúra: Knockout
Nyereménystruktúra: Legjobb 20%

A verseny adatait minden klubtagnak elküldtük, a versenyt az Időbeosztás fül alatt találod a(z) PStrategy lobbyban.

lehet jelentkezni!

Tir-X
2011. okt. 29. 10:34

valakinek sikerült már a highlight tablet belőni? :D

Nekem gond nélkül megy már egy hete, vagy amikor volt ez az újítás. Kicsit mondjuk még bugos, néha ott marad a highlight az előző asztalon is, amíg nem viszem rá, majd le róla az egeret :P

llaszlo
Válasz Tir-X kommentjére
2011. okt. 29. 19:08

Ezt a fórumot nem ismerem így nem tudom, hogy hogyan kell témán belül keresni.
Neveztem egy freerollra és lekéstem pár perccel a kezdést. A program futott, viszont amikor a géphez mentem sehol sem találtam a listában, hogy melyik versenyre neveztem pontosan. Ezt meg lehet találni valahol a menüben?

titcar
Válasz llaszlo kommentjére
2011. okt. 29. 19:10

Ezt a fórumot nem ismerem így nem tudom, hogy hogyan kell témán belül keresni.
Neveztem egy freerollra és lekéstem pár perccel a kezdést. A program futott, viszont amikor a géphez mentem sehol sem találtam a listában, hogy melyik versenyre neveztem pontosan. Ezt meg lehet találni valahol a menüben?

requiests / registered in tournaments

llaszlo
2011. okt. 29. 19:39

requiests / registered in tournaments

Kösz. Magyarul: Kérelmek -> Benevezett versenyek

soso78
Válasz llaszlo kommentjére
2011. okt. 29. 21:49

megint millestone handek vannak. jött a hand, meglesem, beirja admin amit szokott, mindenki érti, mehet? igen.

fold callcall fold és a 3. madár rivernél fold . :)))istenem .:))

Élő ügyfélszolgálat