V.Peti
Válasz cake kommentjére
2009. jún. 1. 14:02

Tegnap benyával rájöttünk a versenyek alatt, hogy a 88 a KQ után a legnagyobb nuts pf. Mindig kitartott ellenünk és mi is mindig kitartottunk vele, sőt sokszor túl is húztuk a túlértékelt királyokat és ászokat... Szóval ne dobjátok a hóembereket!

High_TT
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jún. 1. 14:25

Tegnap benyával rájöttünk a versenyek alatt, hogy a 88 a KQ után a legnagyobb nuts pf. Mindig kitartott ellenünk és mi is mindig kitartottunk vele, sőt sokszor túl is húztuk a túlértékelt királyokat és ászokat... Szóval ne dobjátok a hóembereket!

nem is igaz én tegnap 88-al estem ki, A10 ellen úgy hogy jött a 8as floppon.(runner r. flöss)

Zehy
2009. jún. 1. 14:29

Azért én inkább mindig KQ-t kérek. Az mindig ver mindent Starson!
Tegnapi pre allé sng-n: AA vs AK vs KQ... a megfejtőnk 3.-nak callolt be. Ugye nem kell mondanom ki nyert?

V.Peti
Válasz Zehy kommentjére
2009. jún. 3. 12:10

Dupla monitor használok segítségét várom!

Megjött a második monitorom, beállítottam, megy minden...
Az a problémám, hogy a számítógép az asztalokat a másik (régi) monitoron indítja el...ha pedig áthúzom és automatikusan helyreigazítom (Control-9), akkor ugyanígy vissza teszi a másik monitorra.

Mit tegyek, hogy automatikusan az új monitoron induljanak az asztalok és ott is maradjanak automatikus rendezés esetén is?

cake
2009. jún. 3. 12:48

Dupla monitor használok segítségét várom!

Megjött a második monitorom, beállítottam, megy minden...
Az a problémám, hogy a számítógép az asztalokat a másik (régi) monitoron indítja el...ha pedig áthúzom és automatikusan helyreigazítom (Control-9), akkor ugyanígy vissza teszi a másik monitorra.

Mit tegyek, hogy automatikusan az új monitoron induljanak az asztalok és ott is maradjanak automatikus rendezés esetén is?

semmit, az automatikus tile, mindig így teszi,
vagy lemented egyszer egy jól beállított verziót,
vagy van ilyen fix helyre rakó külső program...

V.Peti
Válasz cake kommentjére
2009. jún. 3. 12:59

"vagy lemented egyszer egy jól beállított verziót"

ezt hogyan csinálom?

cake
2009. jún. 3. 13:11

"vagy lemented egyszer egy jól beállított verziót"

ezt hogyan csinálom?

save

ceewyl
Válasz cake kommentjére
2009. jún. 3. 13:44

Nem tudom volt-e már a topikban, de ebben a hónapban 2400$-os instant cash bonusz van! :O

titcar
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jún. 4. 7:23

elsősorban azoktól kérdezném akik játszottak itt több asztalon (9+) fr-t:
-hogy lehet beállítani, hogy a hud is látszódjon, meg az asztal is, meg midnen ami fontos, de mégse legyenek iszonyat aprók a betűk? cascade tables? az nekem elsőre nem igazán tetszik :S

mindenki mástól is:
- auto ribáj to max az nincs??
- hogyan lehet értelmesen mondjuk 3.5ig emelni preflop, anélkül, hoyg irogatnom kéne?

moklys
Válasz titcar kommentjére
2009. jún. 4. 15:16

pokerstars fpp

Sziasztok. tud valaki az fpp összegyűjtésében segíteni. Már több játékot is játszottam de semmi pontot nem kaptam. Lehet, hogy rosszkor léptem ki a játékból, valami ilyet olvastam a pokerstars oldalán. Kicsi tétekben játszottam. Vagy van esetleg valami leírás a fórumban? Én nem találtam. Előre is köszönöm.

Meg ez sem világos:
Fontos tudnivaló: A HűségPontok a leosztás végén kerülnek jóváírásra. Ha tehát a leosztás vége előtt elhagyod az asztalt, az adott leosztásért egyetlen HűségPontot sem kapsz. Annak érdekében, hogy pontjaid rendben jóváírásra kerüljenek, maradj az asztalnál a következő leosztás kezdetéig, és csak ezután hagyd el az asztalt!

Élő ügyfélszolgálat