elsősorban azoktól kérdezném akik játszottak itt több asztalon (9+) fr-t:
-hogy lehet beállítani, hogy a hud is látszódjon, meg az asztal is, meg midnen ami fontos, de mégse legyenek iszonyat aprók a betűk? cascade tables? az nekem elsőre nem igazán tetszik :S
mindenki mástól is:
- auto ribáj to max az nincs??
- hogyan lehet értelmesen mondjuk 3.5ig emelni preflop, anélkül, hoyg irogatnom kéne?
-hogy lehet beállítani, hogy a hud is látszódjon, meg az asztal is, meg midnen ami fontos, de mégse legyenek iszonyat aprók a betűk? cascade tables? az nekem elsőre nem igazán tetszik :S
mindenki mástól is:
- hogyan lehet értelmesen mondjuk 3.5ig emelni preflop, anélkül, hoyg irogatnom kéne?
mindenki mástól is:
1 million turbo takedown
csodával határos módon sikerült behúznom egy super turbó 6max szatelitet erre a 1 million turbo takedown-ra. azt szeretném kérdezni, hogy szoktatok-e indulni azon a versenyen? milyen a mezőny, mik a tapasztalatok? mekkora mezőny szokott lenni? (ha betelik akkor 30 ezer fő, és a pokerstars honlapján állítólag alap, hogy megtelik). ami azért már annyira nem rózsás szitu, de azért nagyon örülök, hogy legalább az esély megvan, hogy egy nagyobb turniból kihozzak valamit.
Nem túl erős a mezőny, indultam rajta párszor, előző héten is és 95 dollárt nyertem. Csak mivel turbo a lehető legkisebb +EV-s szitut is be kell vállalni.
Ami érdekes, hogy nagyon sokan csak az ITM-re hajtanak, ezért előtte nagyon durván rá érdemes kapcsolni.
Nem túl erős a mezőny, indultam rajta párszor, előző héten is és 95 dollárt nyertem. Csak mivel turbo a lehető legkisebb +EV-s szitut is be kell vállalni.
Ami érdekes, hogy nagyon sokan csak az ITM-re hajtanak, ezért előtte nagyon durván rá érdemes kapcsolni.
Nem tudom, de kb. (Tudtommal ez egy havi verseny!)
Nem tudom, de kb. (Tudtommal ez egy havi verseny!)
(és múlt héten betelt a 30k fő?)