Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
lecso10
Válasz iKeksz kommentjére
2013. febr. 1. 21:42

sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, mert 1-2 napja állandóan 1 percekre befagy a starsom és mivel 6-8 asztalon sngzek ez eléggé kellemetlen. Azt hittem az a baj, hogy a laptopomra rákötöttem egy monitort és valamiért nem bírja (mind1 nem értek hozzá :) ), de miután kikapcsoltam utána is visszatérő a probléma. Bármi 5let?

Csak a stars fagy le vagy más is? Esetleg az egész rendszer?

PokerEdge
Válasz iKeksz kommentjére
2013. febr. 1. 21:47

sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, mert 1-2 napja állandóan 1 percekre befagy a starsom és mivel 6-8 asztalon sngzek ez eléggé kellemetlen. Azt hittem az a baj, hogy a laptopomra rákötöttem egy monitort és valamiért nem bírja (mind1 nem értek hozzá :) ), de miután kikapcsoltam utána is visszatérő a probléma. Bármi 5let?

Mostanában is lefagyott? Mert nekem működött az utóbbi egy-két órában.

atisz
Válasz Thomasson kommentjére
2013. febr. 1. 23:07

Kilehet valahogy kapcsolni, hogy ha nyerek a touney ticketet satelliten, akkor ne regisztráljon be automatikusan? Nem találtam sehol ilyen lehetőséget.
Volt már olyan, hogy mire vége lett a satellitnek, már majdnem 1 órája ment a verseny amire nyertem, és nem örültem neki, hogy úgy berakott.

iKeksz
Válasz lecso10 kommentjére
2013. febr. 1. 23:26

Csak a stars fagy le vagy más is? Esetleg az egész rendszer?

Miután megpróbáltam megnézni egy videot rájöttem, hogy igen itt a rendszerrel lesz baj, mert az is akadozott. Befrissítettem mindent, nem tudom, hogy segíteni fog-e. Nem értek a gépekhez sajnos, neked mi a meglátásod? :)

Kamukazen
2013. febr. 2. 11:08

Sziasztok.
Nemrég kezdtem a pokerstarson játszani, többnyire sng-t. Van egy kis gondom amit nem nagyon értek.
Mikor mutatásra kerül a sor, akkor a vesztes többnyire nem mutatja meg a lapját érthető okokból, de ha megnézem a visszajátszást akkor látható a nem mutatott lap is nem csak a győztesé. Direkt nem nézem , mert csak meg kell tanulnom kikövetkeztetni ki mire hívott, adott meg és vesztett de néha önkéntelenül is látom, miikor egy partit elemeznék utólag.
A kérdésem az lenne, hogy ez normális? Vagy valami hiba?
Előre is kösz a válaszokat.

Kamukazen
2013. febr. 2. 11:21

Kösz a gyors választ, bár ezt kicsit furának tartom.......

dexterjacko
2013. febr. 2. 12:30

Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy player transfer után hány VPP-t kell gyűjtenem mielőtt cash out-olhatok, először gyűjtöttem 5öt, aztán 13at de, a két kifizetési kérelmemet is visszadobták, hogy játszak, vagy küldjem vissza a feladónak. Régebben is volt ilyen, de akkor beneveztem egy 1usd-os mtt-re utána ki is kérhettem a maradékot, van azóta esetleg vmi változás amiről nem tudok?

Előre köszi!

kry
Válasz dexterjacko kommentjére
2013. febr. 2. 13:00

Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy player transfer után hány VPP-t kell gyűjtenem mielőtt cash out-olhatok, először gyűjtöttem 5öt, aztán 13at de, a két kifizetési kérelmemet is visszadobták, hogy játszak, vagy küldjem vissza a feladónak. Régebben is volt ilyen, de akkor beneveztem egy 1usd-os mtt-re utána ki is kérhettem a maradékot, van azóta esetleg vmi változás amiről nem tudok?

Előre köszi!

amennyi a Prizes Won-od csak annyit tudsz kivenni, többet semmiképp.

ivanesz
Válasz atisz kommentjére
2013. febr. 2. 15:58

Kilehet valahogy kapcsolni, hogy ha nyerek a touney ticketet satelliten, akkor ne regisztráljon be automatikusan? Nem találtam sehol ilyen lehetőséget.
Volt már olyan, hogy mire vége lett a satellitnek, már majdnem 1 órája ment a verseny amire nyertem, és nem örültem neki, hogy úgy berakott.

nem lehet

balu999
2013. febr. 3. 18:52

Tedd be stove-ba és hamar rájössz hogy igazándiból ez egy flip :)

Élő ügyfélszolgálat