Ezeket is szokjam meg?
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Buktál egy pre coinflipet, most akkor mi van? :) Az csak egy dolog, hogy viccesen alakult a board, ettől még flip volt.
Nem kellett ezer ilyennel szerencsére. Ne nézz oda pre allin esetén, csak amikor már tolják a kasszát valakihez :) Akkor nem lesz ilyen rossz érzés.
Nem a flipbukással van a gond. Hanem azzal hogyha már ilyen szépen telibevert a flop akkor már ne csunyuljon el.:)
Ezt úgy írod mintha neked már ezer ilyennel kellett szembesülnöd: flop poker aztán még az sem elég.:)
Nem volt akkor épp szerencsém. De sebaj majd talán nekem is dob egy-két ilyet.:)
Nem volt akkor épp szerencsém. De sebaj majd talán nekem is dob egy-két ilyet.:)
Emailbe lekért hh-kat hogy tudom beimportálni holdem managerbe?
próbáltam úgy hogy txt-be belemásolom aztán odaadom neki, de nem működött
Sziasztok.
Nemrég kezdtem a pokerstarson játszani, többnyire sng-t. Van egy kis gondom amit nem nagyon értek.
Mikor mutatásra kerül a sor, akkor a vesztes többnyire nem mutatja meg a lapját érthető okokból, de ha megnézem a visszajátszást akkor látható a nem mutatott lap is nem csak a győztesé. Direkt nem nézem , mert csak meg kell tanulnom kikövetkeztetni ki mire hívott, adott meg és vesztett de néha önkéntelenül is látom, miikor egy partit elemeznék utólag.
A kérdésem az lenne, hogy ez normális? Vagy valami hiba?
Előre is kösz a válaszokat.
sziaszok, hm2-őt használok, és nem látszódik zoomnál a hud, angolul van minden, nem értem, mi a teendő? előre is köszönöm :)
sziaszok, hm2-őt használok, és nem látszódik zoomnál a hud, angolul van minden, nem értem, mi a teendő? előre is köszönöm :)