21PoKeRaRcSuNy
Válasz Thomasson kommentjére
2013. febr. 6. 15:22

Hali !

Nem tudja valaki hogy a Januári TCOOP FT-ket vissza lehet majd nézni valamikor ?

nowout
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. febr. 6. 15:28

Hali !

Nem tudja valaki hogy a Januári TCOOP FT-ket vissza lehet majd nézni valamikor ?

Events->TCOOP->all

lecso10
Válasz nowout kommentjére
2013. febr. 6. 15:44

Hi

Mit lehet csinálni az olyan játékosokkal akiknek gyakran megszakad a kapcsolatuk? Elég idegesítő,h amikor letelik nekik a 180 majd 120 stb másodperc amikor rájuk kerül a sor az asztalnál, még utána is mindig kapnak 10 másodpercet. Nem értem miért nem ülteti ki őket a rendszer automatikusan?!
Pl egy mtt-n ft-n ha hívok egy moderátort akkor ki tudja ültetni őket addig?

21PoKeRaRcSuNy
Válasz nowout kommentjére
2013. febr. 6. 15:45

Events->TCOOP->all

Nem volt bejelölve az "ALL"
thx:)

Slynzor
Válasz lecso10 kommentjére
2013. febr. 6. 16:17

Hi

Mit lehet csinálni az olyan játékosokkal akiknek gyakran megszakad a kapcsolatuk? Elég idegesítő,h amikor letelik nekik a 180 majd 120 stb másodperc amikor rájuk kerül a sor az asztalnál, még utána is mindig kapnak 10 másodpercet. Nem értem miért nem ülteti ki őket a rendszer automatikusan?!
Pl egy mtt-n ft-n ha hívok egy moderátort akkor ki tudja ültetni őket addig?

Szerintem épp ez a lényege a plusz időknek, hogy megkapja az időt, hátha visszatér, net helyre jön, stb ... ha jól tudom, minél mélyebben benne vagytok a versenyben, annál több időt kap.

lecso10
Válasz Slynzor kommentjére
2013. febr. 6. 17:35

Szerintem épp ez a lényege a plusz időknek, hogy megkapja az időt, hátha visszatér, net helyre jön, stb ... ha jól tudom, minél mélyebben benne vagytok a versenyben, annál több időt kap.

Agybajt kaptam ettől legutóbb is, de köszi.

Slynzor
Válasz lecso10 kommentjére
2013. febr. 6. 17:48

Agybajt kaptam ettől legutóbb is, de köszi.

Az addig ok, én is szoktam néha. Múltkor az egyik deepstack verseny FT-n a srácnak lepörgött először 10 perc, aztán kapott még 2-t. Elég beteg volt. De ha nekem szakadna meg a netem és egy moderátor kiültetne, sztem agyhugykövet kapnék.

kapitany10
2013. febr. 7. 12:27

mellesleg az miért van hogy a világ legnagyobb online terme nem képes az ügyfeleinek választ nyújtani ha azok feléjük fordulnak.... vicc komolyan mondom írtam nekik 4 !!!!! napja és nem hajlandóak válaszolni... miez??? egyszerű kérdésem csak a VIP store ra vonatkozott mégpedig hogy mikor frissitik és hogy némely termék mikor lesz elérhető a store ban.... nemhiszem el hogy ekkora cég ilyen erős vezető pozícióban ezt hogy engedheti meg magának

Holdenper
Válasz kapitany10 kommentjére
2013. febr. 7. 13:17

Valamit nagyon elrontottál. Nekem egy órán belül mindig válaszolnak szinte. Még ha valami kicsit komplexebb kérdésem-kérésem van, akkor is 24 órán belül válasz szokott érkezni

kapitany10
2013. febr. 7. 13:21

én? :D mit lehet elrontani ? :D minden jó helyre ment és nem ez az első hogy nem bírnak válaszolni.. lehet mert csak silverstar vagyok??? :D negatív diszkrimináció :D

Élő ügyfélszolgálat