Hali !
Nem tudja valaki hogy a Januári TCOOP FT-ket vissza lehet majd nézni valamikor ?
Hali !
Nem tudja valaki hogy a Januári TCOOP FT-ket vissza lehet majd nézni valamikor ?
Hi
Mit lehet csinálni az olyan játékosokkal akiknek gyakran megszakad a kapcsolatuk? Elég idegesítő,h amikor letelik nekik a 180 majd 120 stb másodperc amikor rájuk kerül a sor az asztalnál, még utána is mindig kapnak 10 másodpercet. Nem értem miért nem ülteti ki őket a rendszer automatikusan?!
Pl egy mtt-n ft-n ha hívok egy moderátort akkor ki tudja ültetni őket addig?
Events->TCOOP->all
Hi
Mit lehet csinálni az olyan játékosokkal akiknek gyakran megszakad a kapcsolatuk? Elég idegesítő,h amikor letelik nekik a 180 majd 120 stb másodperc amikor rájuk kerül a sor az asztalnál, még utána is mindig kapnak 10 másodpercet. Nem értem miért nem ülteti ki őket a rendszer automatikusan?!
Pl egy mtt-n ft-n ha hívok egy moderátort akkor ki tudja ültetni őket addig?
Szerintem épp ez a lényege a plusz időknek, hogy megkapja az időt, hátha visszatér, net helyre jön, stb ... ha jól tudom, minél mélyebben benne vagytok a versenyben, annál több időt kap.
Agybajt kaptam ettől legutóbb is, de köszi.
mellesleg az miért van hogy a világ legnagyobb online terme nem képes az ügyfeleinek választ nyújtani ha azok feléjük fordulnak.... vicc komolyan mondom írtam nekik 4 !!!!! napja és nem hajlandóak válaszolni... miez??? egyszerű kérdésem csak a VIP store ra vonatkozott mégpedig hogy mikor frissitik és hogy némely termék mikor lesz elérhető a store ban.... nemhiszem el hogy ekkora cég ilyen erős vezető pozícióban ezt hogy engedheti meg magának
Valamit nagyon elrontottál. Nekem egy órán belül mindig válaszolnak szinte. Még ha valami kicsit komplexebb kérdésem-kérésem van, akkor is 24 órán belül válasz szokott érkezni
én? :D mit lehet elrontani ? :D minden jó helyre ment és nem ez az első hogy nem bírnak válaszolni.. lehet mert csak silverstar vagyok??? :D negatív diszkrimináció :D