A héten kötöttem össze én is a két termet, nem tudtam erről a promóról, de nem találom a 11$-os ticketet sehol. Kell valamit csinálnom esetleg?
hát akkor lehet nem kapod :( én azért csináltam, mert PS-re belépve egy felugró ablakba írta, hogy csináld meg te marha, adunk jegyet meg pénzt :D amúgy egy asztalra tudok beülni vele...akkor nem nl10 lesz hanem 25 :D
Nagyon agrón tolod.. :D
csak kihasználom, hogy ismeretlenül betoppanok nl25-re...már megint 40 van :) persze ez csak rövid ideig tartó állapot míg ki nem figyelnek a regek :D
83$-nál kivettem, volt egy meghatározó hand, be is teszem a megfelelő topicba.
Lehet valahol módosítani a lobbyban használt betűk méretét, például az asztaloknál ülők nevét/stackméretét?
Lehet valahol módosítani a lobbyban használt betűk méretét, például az asztaloknál ülők nevét/stackméretét?
lehet
lobbi legfelül:
Lobby--Számla--Pénztár--Nyelv--Kérelmek--Beállítások--Nézet erre klikk
------------------------------------------------------------------------------Betűméret--Legnagyobb
engem ugyanez érdekelne FTP-en sehol sem találok hasonló opciót.
kössétek össze a számlátokat a fulltilt-es számlával, és kaptok 20$ ring game ticket-et és egy 11$os cool million ticketet a feb. 24.ei versenyre.
részletekért lépjetek be a ps-be, és a felugró ablak leír mindent
egyébként ha már itt tartunk...én munka miatt nem tudom játszani a cool milliont...valaki nem nyomja le? :D ha nyer pénzt felét megtarthatja :D
amikor belépsz akkor kéne egyből feldobnia? nekem csak a road to 100mrd meg a 7millás sm van :(