JuhaAasz
Válasz titcar kommentjére
2013. febr. 23. 12:25

amikor belépsz akkor kéne egyből feldobnia? nekem csak a road to 100mrd meg a 7millás sm van :(

igen. meg is voltam alaposan lepődve. mondom ennyit megtehetek ezért az apróságért :) már csak abban kell reménykednem, hogy haverom ha játsza a cool milliont, akkor az FTP god mode-ot kapcsol rám :D ha behúzza nekem akkor egy hetes buli van :)

PokerEdge
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. febr. 23. 12:33

A jubileumi milliárdodik leosztásoknál csak a SH asztalok "játszanak", vagy a Full Ring-ek is?

balu999
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. febr. 23. 12:40

A jubileumi milliárdodik leosztásoknál csak a SH asztalok "játszanak", vagy a Full Ring-ek is?

Minden CG asztal kivéve a HU asztalok.

JuhaAasz
Válasz balu999 kommentjére
2013. febr. 23. 12:40

Minden CG asztal kivéve a HU asztalok.

plusz a zoom se számít

PokerEdge
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. febr. 23. 12:54

Egy kérdés, ami már régebb óta foglalkoztat:
A saját lapok eltakarásának szerintetek mennyire van értelme. Vagyis, hogy csak akkor látjuk meg, amikor rávisszük a két lapra az egeret?
Ugye élő játékban is többnyire akkor nézi meg a lapját az ember, amikor Ő maga sorra kerül.
Anno még a PKR-en játszottam így, illetve a versenyeken csak így lehet(ett) ott játszani.
Mondjuk ha belegondolok, akkor a többasztalos játéknál nem igazán tűnik célszerűnek, sőt, aki Table Ninja-t használ az meg nem is biztos, hogy megtudná oldani.:confused:

balu999
Válasz Thomasson kommentjére
2013. febr. 23. 18:05

Kedves PS rng! Legyél már annyira kedves hogy a kemény munkával megszerzett Slansky $-jaimat odaírhatnád az egyenlegemhez :( Már kezd ugyanis unalmassá válni hogy állandóan EV alatt vagyok.

titcar
2013. febr. 23. 18:07

Egy kérdés, ami már régebb óta foglalkoztat:
A saját lapok eltakarásának szerintetek mennyire van értelme. Vagyis, hogy csak akkor látjuk meg, amikor rávisszük a két lapra az egeret?
Ugye élő játékban is többnyire akkor nézi meg a lapját az ember, amikor Ő maga sorra kerül.
Anno még a PKR-en játszottam így, illetve a versenyeken csak így lehet(ett) ott játszani.
Mondjuk ha belegondolok, akkor a többasztalos játéknál nem igazán tűnik célszerűnek, sőt, aki Table Ninja-t használ az meg nem is biztos, hogy megtudná oldani.:confused:

funolni lehet vele, azon kívül sztem nem sok haszna

PokerEdge
Válasz balu999 kommentjére
2013. febr. 23. 18:29

Kedves PS rng! Legyél már annyira kedves hogy a kemény munkával megszerzett Slansky $-jaimat odaírhatnád az egyenlegemhez :( Már kezd ugyanis unalmassá válni hogy állandóan EV alatt vagyok.

Én most éppen a cukorkás korszakomat élem. :)

PokerEdge
2013. febr. 23. 18:37

Út a 95 milliárdodik leosztásig kb mikor kezdődhet el (mármint a 94700000000-tól kezdődően)? Most nem számoltam át, de a jövőhét közepétől az reálisnak tűnik?

dfecco23
Válasz Thomasson kommentjére
2013. febr. 23. 18:56

100K freeroll for Gold+ ma este :)

Élő ügyfélszolgálat