10-20k? mit takar a sok? :D
Az is érdekelne, hogy milyen egyeztetésre van szükség a supportal! köszi :)
Lehet hülye a kérdés, de nem vagyok vele tisztában.
PS.fr-en lehet-e játszani magyaroknak? Van-e valami külön feltétele? PS-sel lehet-e egyidőben tolni?
Befizetés - Kifizetés?
Legnagyobb terem a világon, és pont ez a jó benne, hogy sokszor és gyakran játszhatsz széles téteken...
Átejtett a Pokerstars
Sikeresen kitöltöttem az IntelliPokeren a Sit&Go tesztet, amiért cserébe küldtek egy levelet, amiben leírják, hogy ha ha végre hajtom a befizetésemet(10$) akkor hozzájuthatok a jutalmamhoz, vagyik 5*1.5$ os sit&go kuponhoz.
A befizetést végre hajtotottam, de csak 3 kupont kaptam meg. Az első panasz levelemre nem válszoltak. A másodikra is csak 3 nap után, azt, hogy rossz volt az e-mail, és nekem csak 3 kupon jár. Ez úton gratulálok nekik!(A mai napig 5*1,5$ van a honlajukon feltüntetve!!)
Sikeresen kitöltöttem az IntelliPokeren a Sit&Go tesztet, amiért cserébe küldtek egy levelet, amiben leírják, hogy ha ha végre hajtom a befizetésemet(10$) akkor hozzájuthatok a jutalmamhoz, vagyik 5*1.5$ os sit&go kuponhoz.
A befizetést végre hajtotottam, de csak 3 kupont kaptam meg. Az első panasz levelemre nem válszoltak. A másodikra is csak 3 nap után, azt, hogy rossz volt az e-mail, és nekem csak 3 kupon jár. Ez úton gratulálok nekik!(A mai napig 5*1,5$ van a honlajukon feltüntetve!!)
Lenne néhány a Stars-sal kapcsolatos, de különböző témájú kérdéseim:
-Már pár napja szóba hoztam, és ugye most már ténylegesen zajlanak a milliomodik
leosztások (a 300 közül). Kettő között, körülbelül mennyi idő telhet el?
Az csak rosszindulatú feltételezés, hogy inkább az alacsonyabb tétű asztalok
"játszanak", mondván, hogy itt ugye értelem szerűen kevesebb VPP-t lehet
gyűjteni, vagyis így kisebb a szorzó is?
-Versenyeken a Team Pro játékosok kiejtéséért, általában mennyi fix fejpénzt lehet kapni?
(elolvastam a honlapon az erre vonatkozó infókat, de nem láttam konkrét összeget
leírva).
-Ha három játékos van all in, és csak kettőnél van bekapcsolva a Rit (Run It
Twice), akkor ugye nem lép működésbe?
Thx
Lenne néhány a Stars-sal kapcsolatos, de különböző témájú kérdéseim:
-Már pár napja szóba hoztam, és ugye most már ténylegesen zajlanak a milliomodik
leosztások (a 300 közül). Kettő között, körülbelül mennyi idő telhet el?
Az csak rosszindulatú feltételezés, hogy inkább az alacsonyabb tétű asztalok
"játszanak", mondván, hogy itt ugye értelem szerűen kevesebb VPP-t lehet
gyűjteni, vagyis így kisebb a szorzó is?
-Versenyeken a Team Pro játékosok kiejtéséért, általában mennyi fix fejpénzt lehet kapni?
(elolvastam a honlapon az erre vonatkozó infókat, de nem láttam konkrét összeget
leírva).
-Ha három játékos van all in, és csak kettőnél van bekapcsolva a Rit (Run It
Twice), akkor ugye nem lép működésbe?
Thx
5-6 nap alatt pörög le sztem
nem nagyon értem a kérdést se
úgy tudom buyin, de max 200$ de ez nem tuti
nyilván nem
Nekünk is ET időzónában nézi a hónapokat a stars?Itt arra gondolok, hogy egy státuszt akarok elérni(pl.goldstar), akkor ET idő szerint nézik a vpp-t?
Nekünk is ET időzónában nézi a hónapokat a stars?Itt arra gondolok, hogy egy státuszt akarok elérni(pl.goldstar), akkor ET idő szerint nézik a vpp-t?