Nem lesz, valami külön topic ahova felrakhatnánk azt az írásunkat amelyet, elküldünk a starsnak a WBCOOP indulásra jogosító ticettekért?
Vagy indítsak egyet?
Ha átküldök a ps-ről full tilt-re 10$-t akkor ad a cool million-ra egy jegyet.Van ennek valami egyébb feltétele? A pénztárban nekem nem jelenik meg a transfer full tilt pedig össze van kapcsolva a két számla.
Sziasztok!
Most kaptam ajánlatot Pokerstarson hogy ha át transferelek fulltiltre 10$-t adnak dupla 11$ értékü jegyet a coolmillionsra.
Valaki tudna nekem poekrstarson transferelni 10$-t még át transferelek FT-re aztán vissza is transferelem az illetőnek?
ha kételkedne valaki nem a 10$-ján akarok meggazdagodni.
csak hátha valaki segítene.
Meg ha szerintetek is működik így ez a promo.De szerintem igen.
köszönöm előre is!.
lietome80 a nickem PS-en krsh@mailbox.hu ott is egyeztethetünk
Üdv.
Sziasztok!
Most kaptam ajánlatot Pokerstarson hogy ha át transferelek fulltiltre 10$-t adnak dupla 11$ értékü jegyet a coolmillionsra.
Valaki tudna nekem poekrstarson transferelni 10$-t még át transferelek FT-re aztán vissza is transferelem az illetőnek?
köszönöm előre is!.
Üdv.
Sziasztok!
köszönöm előre is!.
Üdv.
elöször átküldöd a ps számlámra én onnan ft...igy érvényes szerintem...
lietome80 a nickem poerstarson oda küld akor
többit meg irj nekem emailt és oké! FT-n is ugyan az a nick
starson küldöm de nem adtál választ, hogy áll e az alku?! az FTP nick-re csak azért van szükségem, hogy ellenőrizzem nyertünk e vagy sem.
akkor küldöm. az esetleges nyereményt ugyanarra a névre küld FTP-en amiről PS-on kapod.
gl