cake
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 3. 1:37

de részpontok már vannak

Sobi
Válasz ceTTel kommentjére
2009. júl. 3. 5:50

üdv. mieza new VPP asztal dömping? mit jelent ez? nemmüxik ezeken az asztalokon a HM hud.

ahogy nézem csak nl5 és nl2ön vannak ilyenek.

Vannak feljebb is ilyen asztalok, bár azt nem tudom, hogy mit jelentenek, de a hud egyből nem jelenik meg, meg kell table finderrel mutatnni neki és akkor megjelennek a statok. Bár macerásak, nem értem eddig jól müködött, de már egy ideje a verseny hud is csak igy jelenik meg.

ceTTel
Válasz Sobi kommentjére
2009. júl. 3. 10:06

Vannak feljebb is ilyen asztalok, bár azt nem tudom, hogy mit jelentenek, de a hud egyből nem jelenik meg, meg kell table finderrel mutatnni neki és akkor megjelennek a statok. Bár macerásak, nem értem eddig jól müködött, de már egy ideje a verseny hud is csak igy jelenik meg.

nah. ma kezdték el felsöbb limiteken is lecserélni az asztalokat new VPP-sekre.ezeket csak az 1.09 HM hudja támogatja.de nekem már lejárt a trial

Tiger
Válasz ceTTel kommentjére
2009. júl. 3. 13:19

nah. ma kezdték el felsöbb limiteken is lecserélni az asztalokat new VPP-sekre.ezeket csak az 1.09 HM hudja támogatja.de nekem már lejárt a trial

Nálam régebbi 1.07 vagy 1.08-as verzióval is sikerült kivarázsolni, magától nem rakja ki, kézzel kell hozzáadni az asztalokhoz table finderrel.

Enszi
Válasz Tiger kommentjére
2009. júl. 6. 13:50

Valakinek megjeleníti CG-ben all-innél a lapokat? Nálam a beállítás ellenére még egyszer sem mutatta meg és nem hiszem, hogy ennyi ember mind levette volna a pipát.

titcar
Válasz Enszi kommentjére
2009. júl. 6. 14:21

Valakinek megjeleníti CG-ben all-innél a lapokat? Nálam a beállítás ellenére még egyszer sem mutatta meg és nem hiszem, hogy ennyi ember mind levette volna a pipát.

nem mutatja :(

ibron
2009. júl. 10. 1:04

Az FTP "upgrade" miatt átnéztem ide. Tudna valaki segíteni, hogy hasonlóan az FTP-hez, tudjak bet potot használni?
Milyen script kell, hogy működik?

titcar
Válasz ibron kommentjére
2009. júl. 10. 1:10

Az FTP "upgrade" miatt átnéztem ide. Tudna valaki segíteni, hogy hasonlóan az FTP-hez, tudjak bet potot használni?
Milyen script kell, hogy működik?

AutoHotKey - overcards.com: The Poker Wiki

ibron
2009. júl. 10. 10:53

AutoHotKey - overcards.com: The Poker Wiki

Nem tudom hogy kellene ennek működnie, de nekem nem működik :(

csabadeak
Válasz ibron kommentjére
2009. júl. 11. 11:39

Meg tudná mondani nekem, hogy van-e másik olyan jó struktúrájú verseny, mint a 22:00-i 8.80$-as?
Már mint alacsony téten?

Élő ügyfélszolgálat