5 1R1A, 5 2R1A, 5R meg vannak az extra deep versenyek 10+1, 20+2 és azt hiszem 50+5 a legnagyobb belőle.
5 1R1A, 5 2R1A, 5R meg vannak az extra deep versenyek 10+1, 20+2 és azt hiszem 50+5 a legnagyobb belőle.
Nem tudom hogy kellene ennek működnie, de nekem nem működik :(
az extra deepekkel mondjuk óvatosan kell bánni, mert jó sokáig el tudnak tartani :D de ezt elszámítva nagyon jók :)
Iteo épp Durrrr-al egy asztalon 2-7 TD-zik (500/1000$). :O
Kicsit deepen van Pepe...
VIP áruház
A rendszeresen itt játszóktól szeretném megkérdezni, hogy milyen gyakran van a ps-en olyan akció, mint volt most júniusban, hogy a pontjainkat nem bónuszra hanem közvetlenül cashre lehetett beváltani sokkal kedvezőbb feltételekkel.
Érdemesre ilyen alkalmakra tartogatni a pontokat?
Van valaki, aki használ kártyamodot?
Én feltelepítettem egyet, de mikor elindítom a szoftvert, frissít egyet és visszaírja a régi kártyákat.
Ezt valahogy ki lehet küszöbölni?
Van valaki, aki használ kártyamodot?
Én feltelepítettem egyet, de mikor elindítom a szoftvert, frissít egyet és visszaírja a régi kártyákat.
Ezt valahogy ki lehet küszöbölni?
Van olyan exe, ami nem updatel, ki kell keresni a stars könyvtárából. Bár, azért naponta egyszer érdemes lefuttatni az updatet is, mert atomsűrűn dobálnak updateket.
befizetés
Sziasztok,
melyik befizetés-kifizetés opciót érdemes választani a PokerStars-on? Olyat szeretnék, ami egyszerű, és Magyarországról is működik.
Bocs, ha ez volt már téma, rákerestem, de nem találtam.
De ez nem jelent semmit, mert új vagyok itt és még bénázok.