V.Peti
Válasz csabadeak kommentjére
2009. júl. 11. 15:03

5 1R1A, 5 2R1A, 5R meg vannak az extra deep versenyek 10+1, 20+2 és azt hiszem 50+5 a legnagyobb belőle.

titcar
Válasz V.Peti kommentjére
2009. júl. 11. 15:10

5 1R1A, 5 2R1A, 5R meg vannak az extra deep versenyek 10+1, 20+2 és azt hiszem 50+5 a legnagyobb belőle.

az extra deepekkel mondjuk óvatosan kell bánni, mert jó sokáig el tudnak tartani :D de ezt elszámítva nagyon jók :)

titcar
Válasz ibron kommentjére
2009. júl. 11. 15:12

Nem tudom hogy kellene ennek működnie, de nekem nem működik :(

felrakod az ahk progit, elszeded a betpot scriptet. és a betpotvalami.ahk-t elindítod és lőn. előtte esetleg nem árt átírni, hogy mire szeretnéd beállítani, meg hogy a pot mekkora része legyen a betpot.

matusow88
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 11. 17:04

az extra deepekkel mondjuk óvatosan kell bánni, mert jó sokáig el tudnak tartani :D de ezt elszámítva nagyon jók :)

jaja. én egyszer elindultam egy ilyenen, este 6-kor kezdődött, 1000 körüli induló, és másnap reggel fél 7-kor sikerült kiesnem FT-bubbleként. :D:D
azóta se játszottam ilyet...

ceewyl
Válasz matusow88 kommentjére
2009. júl. 12. 1:17

Iteo épp Durrrr-al egy asztalon 2-7 TD-zik (500/1000$). :O
Kicsit deepen van Pepe...

Diabolo
Válasz ceewyl kommentjére
2009. júl. 13. 8:53

VIP áruház

A rendszeresen itt játszóktól szeretném megkérdezni, hogy milyen gyakran van a ps-en olyan akció, mint volt most júniusban, hogy a pontjainkat nem bónuszra hanem közvetlenül cashre lehetett beváltani sokkal kedvezőbb feltételekkel.
Érdemesre ilyen alkalmakra tartogatni a pontokat?

ceewyl
Válasz Diabolo kommentjére
2009. júl. 13. 10:17

Van valaki, aki használ kártyamodot?

Én feltelepítettem egyet, de mikor elindítom a szoftvert, frissít egyet és visszaírja a régi kártyákat.
Ezt valahogy ki lehet küszöbölni?

Polacheck
2009. júl. 13. 10:30

Van valaki, aki használ kártyamodot?

Én feltelepítettem egyet, de mikor elindítom a szoftvert, frissít egyet és visszaírja a régi kártyákat.
Ezt valahogy ki lehet küszöbölni?

Van olyan exe, ami nem updatel, ki kell keresni a stars könyvtárából. Bár, azért naponta egyszer érdemes lefuttatni az updatet is, mert atomsűrűn dobálnak updateket.

ceewyl
Válasz Polacheck kommentjére
2009. júl. 13. 10:34

Van olyan exe, ami nem updatel, ki kell keresni a stars könyvtárából. Bár, azért naponta egyszer érdemes lefuttatni az updatet is, mert atomsűrűn dobálnak updateket.

Köszi szépen!

Altalena
2009. júl. 13. 20:35

befizetés

Sziasztok,
melyik befizetés-kifizetés opciót érdemes választani a PokerStars-on? Olyat szeretnék, ami egyszerű, és Magyarországról is működik.

Bocs, ha ez volt már téma, rákerestem, de nem találtam.
De ez nem jelent semmit, mert új vagyok itt és még bénázok.

Élő ügyfélszolgálat