jefffryys
Válasz Dozso kommentjére
2013. márc. 3. 23:47

de ezt már PS tudtára is adtam.

Szidni őket emialben az, amit végképp nem szabad. Szintén nem ajánlott cashoutolni, de az még túlélhető. Bónusz kiváltás valahol a kettő között van.

NovaTerra
Válasz Thomasson kommentjére
2013. márc. 4. 0:20

Teljesen érthető, hogy rosszul esik neki, hogy így esett ki.

De azt valahogy nem tudom elképzelni, hogy supportos kisasszony ott ül, elolvassa a beérkező emailt és rövid mérlegelés után megnyom egy basszunk ki a reklamálóval gombot.

knowthisgame
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. márc. 4. 0:23

Teljesen érthető, hogy rosszul esik neki, hogy így esett ki.

De azt valahogy nem tudom elképzelni, hogy supportos kisasszony ott ül, elolvassa a beérkező emailt és rövid mérlegelés után megnyom egy basszunk ki a reklamálóval gombot.
lehet azért állt ma le a szerver is kisebb nagyobb időre, mert tul kevés volt a support-os és nem tudták megnyomni az összes bad beat gombot :(

Dozso
Válasz knowthisgame kommentjére
2013. márc. 4. 0:29

na most megint lesz min csámcsogni. Jo oltogatást. Joéjt

knowthisgame
Válasz Dozso kommentjére
2013. márc. 4. 0:34

nem oltogatunk, csak ép ésszel nehéz felfogni hogy te elhiszed magadnak ezt az összeesküvés elméletet.

jefffryys
Válasz Dozso kommentjére
2013. márc. 4. 0:36

Én veled vagyok. :-)

Akik szerint tiszta a játék, azok nem tudom, hol élnek. Nézzünk körbe magunkon, milyen a világ - majd pont az online poker tiszta...
Az összes létező csalás (terem is/játékosok is), amit el bírunk képzelni, jelen van.

Az, hogy nyer vki, az ezt nem cáfolja. Te is újra nyerni fogsz és én is, mindezek ellenére. Még mindig iszonyatos mennyiségű fish és bűnrossz reg van. Ami jó a pókerben, hogy mindig újra lehet kezdeni.
Én mintha kezdenék képes lenni nem foglalkozni az eredménnyel, nem utálni magam, mert vesztek, és ez jó. Beleteszem a munkát tanulás, elemzés, lejátszott mennyiség formájában, és lesz, ami lesz. Ma fél napot videóztam, bújtam a HM-et, és holnap újra nekiülök. Ennyit tehetek.

Press On.

Tir-X
Válasz Thomasson kommentjére
2013. márc. 4. 0:42

Tudjátok mi a vicc? Hogy még ha csalna is az rng, mind ugyanolyan esélyekkel indulunk. Nem választják ki Uborka Józsefet, mert hülye neve van, hogy sz*póágon legyen. Akkor mi a különbség a long time nyerők és BE vagy vesztesek között? Valami kell hogy legyen.

Ha mutattok egy olyan embert, aki nagyon sok időt tett a játéktudásának, mentális képességeinek és gondolkozásának fejlesztésébe, és emellett sokat is játszott, és vesztő hosszútávon, akkor Tiétek a rollom és életem :D:D:D

Holdenper
Válasz Tir-X kommentjére
2013. márc. 4. 1:05

Tudjátok mi a vicc? Hogy még ha csalna is az rng, mind ugyanolyan esélyekkel indulunk. Nem választják ki Uborka Józsefet, mert hülye neve van, hogy sz*póágon legyen. Akkor mi a különbség a long time nyerők és BE vagy vesztesek között? Valami kell hogy legyen.

Ha mutattok egy olyan embert, aki nagyon sok időt tett a játéktudásának, mentális képességeinek és gondolkozásának fejlesztésébe, és emellett sokat is játszott, és vesztő hosszútávon, akkor Tiétek a rollom és életem :D:D:D

Küldheted a rollt:D

rockett
Válasz Tir-X kommentjére
2013. márc. 4. 1:06

Jobban határold körbe a feltételeket, különben találok rajta fogást :D
szerk: Holdenper megelőzött :( gg

svajcifiu
Válasz Tir-X kommentjére
2013. márc. 4. 1:24

Tiétek a rollom és életem :D:D:D

És az Életed legalább jól néz ki? Tud róla hogy felajánlottad a fórumon?:)):))

Élő ügyfélszolgálat