bent vagyok még a sunday millionban, itt csak final table előtt van egy hosszabb szünet? vagy h megy ez?:D
mert mondjuk 24 órát gép előtt ülni az kicsit húzós :D
Igen, jelenleg nagyon elégedett vagyok vele, szóval lehet kár volt szegényt ily galád módon felajánlanom :P
A másik Életemet pedig nem életemnek becézem, szóval nincs gáz :D De tetszett a szóvicc, nekem elsőre nem esett le :D
Amúgy nyilván nem egyértelmű amit írtam, van rajta fogás, de Ti főleg tudjátok miről beszéltem :) Főleg a 10-15 hsz-es csaláselméleteseknek szántam, akik már elolvastak minden könyvet ugye, de érthetetlen módon nem nyernek ebben a csúnya világban :)
bent vagyok még a sunday millionban, itt csak final table előtt van egy hosszabb szünet? vagy h megy ez?:D
mert mondjuk 24 órát gép előtt ülni az kicsit húzós :D
el kell hogy keserítselek, de még a final table előtt sem lesz semmiféle hosszabb szünet , óránként kapod azt az 5 percet oszt' jónapot :)
hát az durva azért, mondjuk hány óráig tart egy ilyen verseny?
ez attól függ hogy lesz-e deal az FT-n , illetve ha lesz akkor hány főnél. egy sima SM el szokott tartani reggel 8-9ig, így szerény számításaim szerint kb délután 12-15 óra óra is lehet akár mire vége lesz :) szóval ha jól állsz, jobban teszed ha rendelsz egy karton redbullt valamelyik piafutár cégtől :)
ne így állj hozzá, csináld amit tudsz a többit bízd a ,,csaló" ps rngre :D ui: reméljük hogy te nem írtál csúnya leveleket eddig a support-nak , mert akkor 1hellyel ITM előtt fogsz kiesni ;)
hát az durva azért, mondjuk hány óráig tart egy ilyen verseny? teszem azt ha FT-re jutok :D
na, most 3000-en vagyunk 500 körül mozgok , egész jó, főleg h valami 5 satelites FPP-n jutottam el idáig :DDD
Főleg a 10-15 hsz-es csaláselméleteseknek szántam, akik már elolvastak minden könyvet ugye, de érthetetlen módon nem nyernek ebben a csúnya világban :)