Fu
Válasz Thomasson kommentjére
2013. márc. 4. 1:39

bent vagyok még a sunday millionban, itt csak final table előtt van egy hosszabb szünet? vagy h megy ez?:D
mert mondjuk 24 órát gép előtt ülni az kicsit húzós :D

Tir-X
2013. márc. 4. 1:40

Igen, jelenleg nagyon elégedett vagyok vele, szóval lehet kár volt szegényt ily galád módon felajánlanom :P

A másik Életemet pedig nem életemnek becézem, szóval nincs gáz :D De tetszett a szóvicc, nekem elsőre nem esett le :D

Amúgy nyilván nem egyértelmű amit írtam, van rajta fogás, de Ti főleg tudjátok miről beszéltem :) Főleg a 10-15 hsz-es csaláselméleteseknek szántam, akik már elolvastak minden könyvet ugye, de érthetetlen módon nem nyernek ebben a csúnya világban :)

knowthisgame
Válasz Fu kommentjére
2013. márc. 4. 1:43

bent vagyok még a sunday millionban, itt csak final table előtt van egy hosszabb szünet? vagy h megy ez?:D
mert mondjuk 24 órát gép előtt ülni az kicsit húzós :D

el kell hogy keserítselek, de még a final table előtt sem lesz semmiféle hosszabb szünet , óránként kapod azt az 5 percet oszt' jónapot :)

Fu
Válasz knowthisgame kommentjére
2013. márc. 4. 1:45

el kell hogy keserítselek, de még a final table előtt sem lesz semmiféle hosszabb szünet , óránként kapod azt az 5 percet oszt' jónapot :)

hát az durva azért, mondjuk hány óráig tart egy ilyen verseny? teszem azt ha FT-re jutok :D

knowthisgame
Válasz Fu kommentjére
2013. márc. 4. 1:50

hát az durva azért, mondjuk hány óráig tart egy ilyen verseny?

ez attól függ hogy lesz-e deal az FT-n , illetve ha lesz akkor hány főnél. egy sima SM el szokott tartani reggel 8-9ig, így szerény számításaim szerint kb délután 12-15 óra óra is lehet akár mire vége lesz :) szóval ha jól állsz, jobban teszed ha rendelsz egy karton redbullt valamelyik piafutár cégtől :)

Fu
2013. márc. 4. 1:59

ez attól függ hogy lesz-e deal az FT-n , illetve ha lesz akkor hány főnél. egy sima SM el szokott tartani reggel 8-9ig, így szerény számításaim szerint kb délután 12-15 óra óra is lehet akár mire vége lesz :) szóval ha jól állsz, jobban teszed ha rendelsz egy karton redbullt valamelyik piafutár cégtől :)

3000 körül vagyok, nemsoká fizetős hely, utána úgyis hullanak majd mint a legyek, de nem hiszem h sokkal tovább tudnám vinni... de meglátjuk :D

Fu
2013. márc. 4. 2:02

ne így állj hozzá, csináld amit tudsz a többit bízd a ,,csaló" ps rngre :D ui: reméljük hogy te nem írtál csúnya leveleket eddig a support-nak , mert akkor 1hellyel ITM előtt fogsz kiesni ;)

most mindent dobok addig ameddig nem vagyok fizetős helyen :D ha kiülök akkoris bent leszek. de nem akarom h elkapjon a hév :D

rockett
Válasz Fu kommentjére
2013. márc. 4. 2:48

hát az durva azért, mondjuk hány óráig tart egy ilyen verseny? teszem azt ha FT-re jutok :D

Legyen ez a legnagyobb problémád az életben :)
Én is lassan 7 órája tolom a Bigger 11-et, hulla vagyok, de szívesen rádobok még 5 órát ha az kell az FThez. :D

Fu
2013. márc. 4. 2:53

na, most 3000-en vagyunk 500 körül mozgok , egész jó, főleg h valami 5 satelites FPP-n jutottam el idáig :DDD

jefffryys
Válasz Tir-X kommentjére
2013. márc. 4. 2:54

Főleg a 10-15 hsz-es csaláselméleteseknek szántam, akik már elolvastak minden könyvet ugye, de érthetetlen módon nem nyernek ebben a csúnya világban :)

Ez unprofessional volt.

Élő ügyfélszolgálat