kry
Válasz Thomasson kommentjére
2013. márc. 4. 4:07

az tutter,, jól meg lett csöccsingolva... :D akarom mondani coaching -olva :cool:

Fu
2013. márc. 4. 4:19

bent az 1000-ben :D yeah

ZsoleszAK47
2013. márc. 4. 4:19

Patr1CkZ is jól áll. Ő aszem dempat15 errefelé, nem?

knowthisgame
Válasz moroska kommentjére
2013. márc. 4. 4:40

Hát eléggé valószínű, meg az is h Ő játszik :)

ha jövő héten már nem látjuk a Barátok Közt-ben akkor tudni fogjuk hogy miért :D

knowthisgame
2013. márc. 4. 5:14

PA Zoleee is bennt van még , hajrááá !

JuhaAasz
Válasz knowthisgame kommentjére
2013. márc. 4. 9:52

Tudjátok mi a vicc? Hogy még ha csalna is az rng, mind ugyanolyan esélyekkel indulunk. Nem választják ki Uborka Józsefet, mert hülye neve van, hogy sz*póágon legyen. Akkor mi a különbség a long time nyerők és BE vagy vesztesek között? Valami kell hogy legyen.

Ha mutattok egy olyan embert, aki nagyon sok időt tett a játéktudásának, mentális képességeinek és gondolkozásának fejlesztésébe, és emellett sokat is játszott, és vesztő hosszútávon, akkor Tiétek a rollom és életem :D:D:D

vajon megéri-e mondjuk egy évig tanulni minden téren amit felsoroltál (tanulni?! ja persze, azt csak Te hinnéd :D ), és mondjuk elbukni napi 5-6 óra 24 asztalon nl2-n 1 év alatt kb 250 BI-nt, persze teljesen véletlenül, hogy az ember megkapja a rollod és az életed? :D :D :D

Én nem kaptam levelet!!! :(

lehet neked még nem jutottak el a válaszig

JuhaAasz
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. márc. 4. 9:58

pedig szép számmal vannak magyarok az első 400-ba...kár, hogy majdnem mindenki 100-on felül...azért így is szép eredmények!

paradiso
2013. márc. 4. 10:28

Én írtam a tegnap botrányos 1000 seats grt SM sat miatt a PS supportnak. Én hat leosztást kaptam 50 perc alatt. Még semmi választ/reakciót nem kaptam. Ti? Vki?
Ötlet hogy mit tegyek?
Köszönöm

mattack
Válasz paradiso kommentjére
2013. márc. 4. 10:40

Én írtam a tegnap botrányos 1000 seats grt SM sat miatt a PS supportnak. Én hat leosztást kaptam 50 perc alatt. Még semmi választ/reakciót nem kaptam. Ti? Vki?
Ötlet hogy mit tegyek?
Köszönöm

én is írtam, de még nekem se válaszoltak, gondolom olyan 10k+ playa írt nekik emiatt, szóval türelmesnek kell lennünk

Pagano Mirani
Válasz mattack kommentjére
2013. márc. 4. 13:18

Korrekt

Ennyi, nekem megjött a válasz. Szerintem ez így korrekt. :

Kedves András!

Köszönjük türelmét, míg elbíráltuk a visszatérítési kérelmét.

Befejeztük vizsgálatunkat és jóváírtuk számláján az érintett verseny nevezési díját. Figyelmébe ajánljuk, hogy ez a jóváírás a PokerStars "zsebéből" történt, mivel eredeti nevezési díja szét lett osztva a nyereményalap részeként.

Még egyszer elnézését kérjük a kellemetlenségért, amit a szerverprobléma okozott. Szerencsére hasonló esetek nagyon ritkán fordulnak elő a PokerStars oldalán.

Köszönjük megértését.

Üdvözlettel:

Zsolt
PokerStars Ügyfélszolgálat
---
A póker mi vagyunk!

Élő ügyfélszolgálat