Itt hogy működik a cashout?
Ha netellerről szeretnék átmenteni lóvét MB-re, azt lehetséges?
Vagy csak annyi fog menni MB-re, amit arról fizettem be valamikor?
Ha előtte depoztál Mbookersről, akkor oda is tudsz cashoutolni, viszont az átmentés az nem fog menni, mert amennyit felutaltál, annyit minimum viszsa is kell tenned netellerre/mbookersre, mielőtt más cashout opciót választhatnál!
Ha előtte depoztál Mbookersről, akkor oda is tudsz cashoutolni, viszont az átmentés az nem fog menni, mert amennyit felutaltál, annyit minimum viszsa is kell tenned netellerre/mbookersre, mielőtt más cashout opciót választhatnál!
Olyat sehogy se lehet beállítani, hogy 2 asztalnál ne engedjen fel többre?
Nem kötelező! Csak írni kell a supportnak előtte!
És erre a support hogy reagálna, hogy betolok egy kis pénzt gyerekek a netelleremről, de az MB-re szeretném kivenni :D
mi előtt valaki megkérdezné hogy miért nem tud belépni, jelentem SERVER RESTART van :D
Thank you, Captain Obvious! Már épp érdeklődni akartam.
mi előtt valaki megkérdezné hogy miért nem tud belépni, jelentem SERVER RESTART van :D