Segítsen vki plz a hm1 beállításnál. Beállítottam a nevem a Playernél, átváltottam a ps nyelvét angolra. Nem tudom, hogy mit kellene még csinálnom, hogy legyen hud-om. Ötletek?
hh mentés?
importál valamit?
Nah, úgy néz ki jó lesz! Nem importálta a handeket. Köszi a tippet.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy amikor eléritek a Supernovát, akkor be lehet váltani az 1600$-os Rakebacket is vagy azt csak Elitek válthatják be:confused: Előre is köszi a választ. :)
Be lehet váltani.
Be lehet váltani.
De hogy ne legyen félreértés illetve csalódás, mert nem tudom hogy mennyire vagy tisztában ezekkel:
Ez nem ugyanaz mint a mérföldkő bónuszok, tehát nem az van hogy ha eléred a SN-t akkor 1 fpp-ért megkapod az 1.6k-t, hanem 100k fpp-ért tudod megvenni.
De hogy ne legyen félreértés illetve csalódás, mert nem tudom hogy mennyire vagy tisztában ezekkel:Ja tudom, tudom! :) Csak féltem, hogy az Elitek válthatják csak ki. :) Megfogalmazódott bennem 1 újabb cél. ;)
Ez nem ugyanaz mint a mérföldkő bónuszok, tehát nem az van hogy ha eléred a SN-t akkor 1 fpp-ért megkapod az 1.6k-t, hanem 100k fpp-ért tudod megvenni.
Ja tudom, tudom! :) Csak féltem, hogy az Elitek válthatják csak ki. :) Megfogalmazódott bennem 1 újabb cél. ;)
tényleg sokáig tartott volna megnézni a shopban? :)Ott néztem, csak kételkedtem.. És furcsáltam. :)