zoltanh
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2013. ápr. 1. 15:38

Próbálkozz, mert nálam is HM1 van még és tökéletes a zoommal.

miténtudom
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2013. ápr. 2. 13:11

Telepítettem, rendszergazdaként fut minden, meg is jelenik a HUD, csak nem veszi figyelembe a preferred seat-et (kliensben és hm-ben is be van állítva, sima 6max-on tökéletesen működik), így össze-vissza rakja az ablakocskákat, és nem a megfelelő játékoshoz kerülnek a statok, csak kb minden 10-edik handben, mikor pont oda ültetne, ami a pref. seat. Mit lehet ilyenkor tenni?

ugyanerre lennék én is kíváncsi, nekem 6max sem megy rendesen, az egész egy kicsit olyan, mintha "observer" módban lennék, mert a saját statomat is mutatja ha kell ha nem

valakinek van ötlete?

Ollie
Válasz miténtudom kommentjére
2013. ápr. 4. 1:43

Sziasztok!

Ha FTP-ről PS-ra utalok, akkor is forgatnom kell a pénzt? v így egyből letudok utalni ?
PS kifizetését már megszoktam...:D

PokerEdge
Válasz Ollie kommentjére
2013. ápr. 4. 6:43

Sziasztok!

Ha FTP-ről PS-ra utalok, akkor is forgatnom kell a pénzt? v így egyből letudok utalni ?
PS kifizetését már megszoktam...:D

Ugyanúgy befizetésnek minősül, vagyis 48 órát várnod kell vele.

Ollie
Válasz Thomasson kommentjére
2013. ápr. 4. 7:24

Az ok, de ez nem számít játékosok közti utalásnak? úgy értem nem kell még PS-en is játszani az összeggel?

PokerEdge
Válasz Ollie kommentjére
2013. ápr. 4. 7:30

Az ok, de ez nem számít játékosok közti utalásnak? úgy értem nem kell még PS-en is játszani az összeggel?

Szerintem ez attól függ, hogy milyen aktív vagy az oldalon, vagyis ha folyamatosan szoktad tolni, akkor nem szükséges "külön" ezzel az összeggel játszani. (egyébként a legbiztosabb mindig az, ha írsz a supportnak).

Ollie
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. ápr. 4. 7:39

Szerintem ez attól függ, hogy milyen aktív vagy az oldalon, vagyis ha folyamatosan szoktad tolni, akkor nem szükséges "külön" ezzel az összeggel játszani. (egyébként a legbiztosabb mindig az, ha írsz a supportnak).

Köszi!

Gordon
Válasz PokerEdge kommentjére
2013. ápr. 4. 9:48

Ugyanúgy befizetésnek minősül, vagyis 48 órát várnod kell vele.

ha eltelt 48 óra a befizetésed óta akkor bármikor ki tudod kérni a zsetont, ugyan beutalásként van feltüntetve a 2 terem közti tranzakció, de nem befolyásolja

koviii
2013. ápr. 4. 15:51

Kibickedésre van valami a szabályzatban? Pl: haveromnak jó lapja van, én nem ülök az asztalnál de beírom hogy blöff...

naggeri
2013. ápr. 5. 11:43

azon gondolkodom h. veszek egy numerikus billentyűzetet starshoz. Megoldható h. azokra a gombokra programozzam be a hotkeyt? csak mert akkor lenne értelme számomra.

Élő ügyfélszolgálat