Próbálkozz, mert nálam is HM1 van még és tökéletes a zoommal.
Telepítettem, rendszergazdaként fut minden, meg is jelenik a HUD, csak nem veszi figyelembe a preferred seat-et (kliensben és hm-ben is be van állítva, sima 6max-on tökéletesen működik), így össze-vissza rakja az ablakocskákat, és nem a megfelelő játékoshoz kerülnek a statok, csak kb minden 10-edik handben, mikor pont oda ültetne, ami a pref. seat. Mit lehet ilyenkor tenni?
Sziasztok!
Ha FTP-ről PS-ra utalok, akkor is forgatnom kell a pénzt? v így egyből letudok utalni ?
PS kifizetését már megszoktam...:D
Sziasztok!
Ha FTP-ről PS-ra utalok, akkor is forgatnom kell a pénzt? v így egyből letudok utalni ?
PS kifizetését már megszoktam...:D
Az ok, de ez nem számít játékosok közti utalásnak? úgy értem nem kell még PS-en is játszani az összeggel?
Az ok, de ez nem számít játékosok közti utalásnak? úgy értem nem kell még PS-en is játszani az összeggel?
Szerintem ez attól függ, hogy milyen aktív vagy az oldalon, vagyis ha folyamatosan szoktad tolni, akkor nem szükséges "külön" ezzel az összeggel játszani. (egyébként a legbiztosabb mindig az, ha írsz a supportnak).
Ugyanúgy befizetésnek minősül, vagyis 48 órát várnod kell vele.
Kibickedésre van valami a szabályzatban? Pl: haveromnak jó lapja van, én nem ülök az asztalnál de beírom hogy blöff...
azon gondolkodom h. veszek egy numerikus billentyűzetet starshoz. Megoldható h. azokra a gombokra programozzam be a hotkeyt? csak mert akkor lenne értelme számomra.