SCOOP-ot mikor teszik közzé a lobbyban?
Kösz srácok, már kiutaltam közvetlen banki átutalással.
Eddig Visa kártyám volt és hogy lejárt MasterCardot küldtek, mondjuk fogalmam sincs miért.
starsrol rateszik a bakszamladra kozvetlen? vagy mb esetleg neteller? ja es mennyit von le a bank kb az osszegbol egy ilyen utalasnal?
Ma volt szerencsém egy lengyel Team Pokerstars játékos ellen játszani egy versenyen és megfogalmazódott bennem a kérdés: pontosan milyen előnyökkel és kötelezettségekkel is jár, ha valaki a Pokerstars-csapat tagja? Havi fizetést kapnak ezek a fejek? Vagy versenybelépőket? De közben az oldal kötelezi őket egy bizonyos játékmennyiségre mindenféle téten? Vagy hogy megy ez? Tudja valaki?
Az SCOOP versenysorozattal kapcsolatban jutott eszembe, hogy nem tudom mennyire naiv a kérdés, de szerintetek sok olyan playa volt, pl a tavalyi sorozatban, akik minden esemény (ugye 40 volt), minden versenyére (tehát 120) neveztek:confused:? (ugye összeadva azért elég izmos kis BI jön ki).
Ma volt szerencsém egy lengyel Team Pokerstars játékos ellen játszani egy versenyen és megfogalmazódott bennem a kérdés: pontos milyen előnyökkel és kötelezettségekkel is jár, ha valaki a Pokerstars-csapat tagja? Havi fizetést kapnak ezek a fejek? Vagy versenybelépőket? De közben az oldal kötelezi őket egy bizonyos játékmennyiségre mindenféle téten? Vagy hogy megy ez? Tudja valaki?
direct bank transferes cash outnal nemzetkozi utalas vagy belfoldi utalas tortenik a stars reszerol?
direct bank transferes cash outnal nemzetkozi utalas vagy belfoldi utalas tortenik a stars reszerol?
Ma volt szerencsém egy lengyel Team Pokerstars játékos ellen játszani egy versenyen és megfogalmazódott bennem a kérdés: pontosan milyen előnyökkel és kötelezettségekkel is jár, ha valaki a Pokerstars-csapat tagja? Havi fizetést kapnak ezek a fejek? Vagy versenybelépőket? De közben az oldal kötelezi őket egy bizonyos játékmennyiségre mindenféle téten? Vagy hogy megy ez? Tudja valaki?
shop rendelés
Sziasztok!
VIP shopból rendeltem pár dolgot. A support írt emailt, hogy 2013.04.09-én sima postai küldeményként feladták őket. Máig nem érkezett meg.
A postán nem tudnak róla semmit.
Supportnak írtam emailt szombaton ( magyarul) nem válaszoltak még.
Azt nem értem, ha 9.-én feladták, még hogy nem kaptam meg?
A postán azt mondták 2-3 nap alatt meg kellett volna a csomagnak érkezi.
Szerintetek mi lehet a probléma?