koviii
Válasz Thomasson kommentjére
2013. ápr. 13. 10:51

SCOOP-ot mikor teszik közzé a lobbyban?

skanna
Válasz balu999 kommentjére
2013. ápr. 13. 10:55

Kösz srácok, már kiutaltam közvetlen banki átutalással.

Eddig Visa kártyám volt és hogy lejárt MasterCardot küldtek, mondjuk fogalmam sincs miért.

starsrol rateszik a bakszamladra kozvetlen? vagy mb esetleg neteller? ja es mennyit von le a bank kb az osszegbol egy ilyen utalasnal?

lecso10
Válasz skanna kommentjére
2013. ápr. 13. 13:39

starsrol rateszik a bakszamladra kozvetlen? vagy mb esetleg neteller? ja es mennyit von le a bank kb az osszegbol egy ilyen utalasnal?

Nem ők "teszik ki" a bankszámládra, hanem megadod a bankszámlaszámod nemzetközi IBAN számlaszámát és arra kéred a kifizetést, és kiutalják.

nbzmgpkr
2013. ápr. 15. 1:38

Ma volt szerencsém egy lengyel Team Pokerstars játékos ellen játszani egy versenyen és megfogalmazódott bennem a kérdés: pontosan milyen előnyökkel és kötelezettségekkel is jár, ha valaki a Pokerstars-csapat tagja? Havi fizetést kapnak ezek a fejek? Vagy versenybelépőket? De közben az oldal kötelezi őket egy bizonyos játékmennyiségre mindenféle téten? Vagy hogy megy ez? Tudja valaki?

PokerEdge
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. ápr. 15. 7:11

Az SCOOP versenysorozattal kapcsolatban jutott eszembe, hogy nem tudom mennyire naiv a kérdés, de szerintetek sok olyan playa volt, pl a tavalyi sorozatban, akik minden esemény (ugye 40 volt), minden versenyére (tehát 120) neveztek:confused:? (ugye összeadva azért elég izmos kis BI jön ki).

lecso10
2013. ápr. 15. 8:03

Ma volt szerencsém egy lengyel Team Pokerstars játékos ellen játszani egy versenyen és megfogalmazódott bennem a kérdés: pontos milyen előnyökkel és kötelezettségekkel is jár, ha valaki a Pokerstars-csapat tagja? Havi fizetést kapnak ezek a fejek? Vagy versenybelépőket? De közben az oldal kötelezi őket egy bizonyos játékmennyiségre mindenféle téten? Vagy hogy megy ez? Tudja valaki?

Nyílván vannak kötelezettségeik is, de az tuti, hogy $$$ hegyeket jelent! :D

skanna
2013. ápr. 15. 11:08

direct bank transferes cash outnal nemzetkozi utalas vagy belfoldi utalas tortenik a stars reszerol?

tRomf29
Válasz skanna kommentjére
2013. ápr. 15. 11:22

direct bank transferes cash outnal nemzetkozi utalas vagy belfoldi utalas tortenik a stars reszerol?

Nemzetkozi.

want2push
2013. ápr. 15. 11:25

Ma volt szerencsém egy lengyel Team Pokerstars játékos ellen játszani egy versenyen és megfogalmazódott bennem a kérdés: pontosan milyen előnyökkel és kötelezettségekkel is jár, ha valaki a Pokerstars-csapat tagja? Havi fizetést kapnak ezek a fejek? Vagy versenybelépőket? De közben az oldal kötelezi őket egy bizonyos játékmennyiségre mindenféle téten? Vagy hogy megy ez? Tudja valaki?

Valahogy így, ahogy írod, persze egyedi feltételekkel állapodnak meg minden profival.

brnovics
Válasz want2push kommentjére
2013. ápr. 15. 15:03

shop rendelés

Sziasztok!

VIP shopból rendeltem pár dolgot. A support írt emailt, hogy 2013.04.09-én sima postai küldeményként feladták őket. Máig nem érkezett meg.
A postán nem tudnak róla semmit.
Supportnak írtam emailt szombaton ( magyarul) nem válaszoltak még.

Azt nem értem, ha 9.-én feladták, még hogy nem kaptam meg?

A postán azt mondták 2-3 nap alatt meg kellett volna a csomagnak érkezi.

Szerintetek mi lehet a probléma?

Élő ügyfélszolgálat