SötétEgér
Válasz Thomasson kommentjére
2013. ápr. 20. 0:18

Új nekem a terem, azok a VIP reward bonusok az áruházban cashbackek, vagy kipörgetős bónuszok? pl bronznál 10$ 1000fpp

titcar
Válasz SötétEgér kommentjére
2013. ápr. 20. 0:49

Új nekem a terem, azok a VIP reward bonusok az áruházban cashbackek, vagy kipörgetős bónuszok? pl bronznál 10$ 1000fpp

instant cash mind

SötétEgér
2013. ápr. 21. 22:45

Ez a sapka és pendrive promóció hogy működik? Vagy már lejárt? Oldalt ki van írva, de ha rákattintok nem találom.

GoodGame
Válasz SötétEgér kommentjére
2013. ápr. 22. 9:40

Ez a sapka és pendrive promóció hogy működik? Vagy már lejárt? Oldalt ki van írva, de ha rákattintok nem találom.

Ez a promóciónk március 10-én sajnos már befejeződött.

shanez
2013. ápr. 22. 16:26

véletlenül sikerült magamat zölddel megjelölni egy másik playa helyett. elvileg magát nem tudja jelölni a játékos (ugye?), szóval leszedni se tudom :) nem probléma, csak érdekességként írtam..

kry
2013. ápr. 22. 16:31

internetkapcsolat megosztása esetén előfordulhat, hogy idegenként ismer fel a szoftver, így magadat is tudod jelölni.

fun :D törölni is csak disconnect-el tudod...

shanez
2013. ápr. 22. 16:34

az kemény, azt hittem a zoom miatt zavarodott össze :)

titcar
Válasz shanez kommentjére
2013. ápr. 22. 16:39

véletlenül sikerült magamat zölddel megjelölni egy másik playa helyett. elvileg magát nem tudja jelölni a játékos (ugye?), szóval leszedni se tudom :) nem probléma, csak érdekességként írtam..

notes.usernév.xml fájlból törlöd a saját usernevedhez tartozó sort és eltűnik, ha zavar :)

kry
Válasz kry kommentjére
2013. ápr. 22. 22:40

internetkapcsolat megosztása esetén előfordulhat, hogy idegenként ismer fel a szoftver, így magadat is tudod jelölni.

fun :D törölni is csak disconnect-el tudod...

bocs játék közben időnként baromságokat írok!
nem "megosztása" hanem megszakadása. a többi stimm :D

hosocske
Válasz kry kommentjére
2013. ápr. 26. 15:59

HUD-hyper

PS-en minden cashnél bejön a HUD, de játszottam 1-2 hyper sng-t és ott nem akarta betölteni vmiért :S,
vmi 5let mi lehet a gond? :)

Élő ügyfélszolgálat