Tudom ennyire jó versenyek nincsenek sehol mint itt de megközelítőleg melyik termek kínálnak még jó versenyeket? Alacsony limiten 5-15$(FTP ezt tudom)
De ezen kívül Party nem jön be.
Az unibetet, chilit noiq-t nem ismerem. Aki tud jókat leírhatná.
köszi
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem marhára idegesít a ps-en az az új trendi, hogy egy versenyre fél órával, sőt inkább órákkal később is simán benevezhetsz. mire jó ez?
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem marhára idegesít a ps-en az az új trendi, hogy egy versenyre fél órával, sőt inkább órákkal később is simán benevezhetsz. mire jó ez? elindulok egy versenyen, amin van 400-500 induló, erre mire a szünethez érünk, már vagyunk 1500-an...
máshol is vannak ilyenek, vagy ez a ps csodálatos "specialitása"?
Plusz pénz a PS-nek...
Nem voltál még akadémiás cg-n. A Chubbyhun féle sng-n másfél órával kezdés után új asztalt nyitnak és még a HU-ban is van late reg :)
értem. :D ezek szerint a Chubby-féle sit and go-ban akár a heads up-ba is beszállhatsz? :)
ez nem ide....
Jaj egy Luigi videóban fedeztem fel, hogy starson meg lehet nézni milye volt előző leosztásban a tagnak akkor is, ha nem mutatta meg.
Na most épp munkahelyen ügyködöm, de iszonyat kiváncsi lettem (épp most), hogy megfigyelőként is meg lehet-e nézni. Ja és hogy hogyan is?
Tehát meg lehet-e azt csinálni, hogy felveszem egy asztal játékát, és órákon keresztül lekövetek egy valakit, feljegyezve mivel emelt milyen szituban, mit dobott, ilyesmi.
megfigyelőként nem lehet megnézni mások lapjait.
megfigyelőként nem lehet megnézni mások lapjait.