zoltanh
Válasz csabadeak kommentjére
2009. júl. 28. 19:35

Tudom ennyire jó versenyek nincsenek sehol mint itt de megközelítőleg melyik termek kínálnak még jó versenyeket? Alacsony limiten 5-15$(FTP ezt tudom)
De ezen kívül Party nem jön be.
Az unibetet, chilit noiq-t nem ismerem. Aki tud jókat leírhatná.
köszi

Boss 7,5K gar rebuy versenyét tudom ajánlani. 10+1 a nevezés. Este 23:00kor kezdődik. Nagyon +EV ez a verseny.
Elvileg ongamen is vannak jó versenyek és tele van fishel a hálózat.

ceewyl
Válasz matusow88 kommentjére
2009. júl. 28. 19:42

nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem marhára idegesít a ps-en az az új trendi, hogy egy versenyre fél órával, sőt inkább órákkal később is simán benevezhetsz. mire jó ez?

Plusz pénz a PS-nek...

Polacheck
2009. júl. 28. 19:45

nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem marhára idegesít a ps-en az az új trendi, hogy egy versenyre fél órával, sőt inkább órákkal később is simán benevezhetsz. mire jó ez? elindulok egy versenyen, amin van 400-500 induló, erre mire a szünethez érünk, már vagyunk 1500-an...
máshol is vannak ilyenek, vagy ez a ps csodálatos "specialitása"?

Nem voltál még akadémiás cg-n. A Chubbyhun féle sng-n másfél órával kezdés után új asztalt nyitnak és még a HU-ban is van late reg :)

Zehy
Válasz ceewyl kommentjére
2009. júl. 28. 19:47

Plusz pénz a PS-nek...

Ez olyan, mint a chubby-féle rebuyos sng, ahova 2 óra játék után új asztalt kell beállítani, h a későn érkezők is tudjanak játszani... Plagizál a PS!

B+ Pola :D

chubbyhun
Válasz Polacheck kommentjére
2009. júl. 28. 19:56

Nem voltál még akadémiás cg-n. A Chubbyhun féle sng-n másfél órával kezdés után új asztalt nyitnak és még a HU-ban is van late reg :)

ez igaz, nálam minden a nevezési díjon múlik...

matusow88
Válasz GreEko kommentjére
2009. júl. 28. 20:44

értem. :D ezek szerint a Chubby-féle sit and go-ban akár a heads up-ba is beszállhatsz? :)

Polacheck
2009. júl. 28. 20:49

ez nem ide....

Matt Coburn
Válasz Thomasson kommentjére
2009. júl. 29. 18:53

Jaj egy Luigi videóban fedeztem fel, hogy starson meg lehet nézni milye volt előző leosztásban a tagnak akkor is, ha nem mutatta meg.

Na most épp munkahelyen ügyködöm, de iszonyat kiváncsi lettem (épp most), hogy megfigyelőként is meg lehet-e nézni. Ja és hogy hogyan is?

Tehát meg lehet-e azt csinálni, hogy felveszem egy asztal játékát, és órákon keresztül lekövetek egy valakit, feljegyezve mivel emelt milyen szituban, mit dobott, ilyesmi.

matusow88
Válasz GreEko kommentjére
2009. júl. 29. 18:59

megfigyelőként nem lehet megnézni mások lapjait.

Matt Coburn
2009. júl. 29. 19:25

megfigyelőként nem lehet megnézni mások lapjait.

értem, köszi

Élő ügyfélszolgálat