Hali, ma regisztráltam pokerstarsra a sapka+pendrive-os leíráson keresztül, küldtem 20 dolcsit, és kb 2 órája játszom 2 asztalon, NL10-en 2$-os beülőkkel, de eddig egy darab FPP-t nem kaptam :S Annyi a kérdésem hogy ez az egész hogy működik, plusz a bónusz menüben csak a First Deposit-ot találom, az ajándékokat nem! Ennyi lenne, köszi a választ!
Közben gyűlnek a pontok, bár elég lassan! A másik kérdés még mindíg áll, kellene a bónusz menüben látszódnia az ajándékoknak?
Közben gyűlnek a pontok, bár elég lassan! A másik kérdés még mindíg áll, kellene a bónusz menüben látszódnia az ajándékoknak?
PS Handhistory
Sziasztok!
Sehol sem találom a PS-es handhistoryjaimat...
Átnéztem az összes mappát a PS-en belül, de nincs semmi ami a historyra utalna
Van vkinek tipjje, hogy hol keressem?
Sziasztok!
Sehol sem találom a PS-es handhistoryjaimat...
Átnéztem az összes mappát a PS-en belül, de nincs semmi ami a historyra utalna
Van vkinek tipjje, hogy hol keressem?
sziasztok, nem tudjátok hogy tudom megszüntetni a számlámat starson? újra akarok regisztrálni
Tudom ennyire jó versenyek nincsenek sehol mint itt de megközelítőleg melyik termek kínálnak még jó versenyeket? Alacsony limiten 5-15$(FTP ezt tudom)
De ezen kívül Party nem jön be.
Az unibetet, chilit noiq-t nem ismerem. Aki tud jókat leírhatná.
köszi
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem marhára idegesít a ps-en az az új trendi, hogy egy versenyre fél órával, sőt inkább órákkal később is simán benevezhetsz. mire jó ez? elindulok egy versenyen, amin van 400-500 induló, erre mire a szünethez érünk, már vagyunk 1500-an...
máshol is vannak ilyenek, vagy ez a ps csodálatos "specialitása"?
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem marhára idegesít a ps-en az az új trendi, hogy egy versenyre fél órával, sőt inkább órákkal később is simán benevezhetsz. mire jó ez? elindulok egy versenyen, amin van 400-500 induló, erre mire a szünethez érünk, már vagyunk 1500-an...
máshol is vannak ilyenek, vagy ez a ps csodálatos "specialitása"?
tudom, hogy late reg, eddig is volt, de a nagyobb versenyeken (pl. sunday million) kívül ez általában 5, de inkább 10 percig tartott, nem pedig másfél óráig... sajnos a legtöbb verseny már ilyen :(