Lexandro
Válasz ceTTel kommentjére
2009. júl. 22. 21:07

Hali, ma regisztráltam pokerstarsra a sapka+pendrive-os leíráson keresztül, küldtem 20 dolcsit, és kb 2 órája játszom 2 asztalon, NL10-en 2$-os beülőkkel, de eddig egy darab FPP-t nem kaptam :S Annyi a kérdésem hogy ez az egész hogy működik, plusz a bónusz menüben csak a First Deposit-ot találom, az ajándékokat nem! Ennyi lenne, köszi a választ!

Lexandro
Válasz Lexandro kommentjére
2009. júl. 22. 23:12

Közben gyűlnek a pontok, bár elég lassan! A másik kérdés még mindíg áll, kellene a bónusz menüben látszódnia az ajándékoknak?

fejes1988
Válasz Lexandro kommentjére
2009. júl. 22. 23:56

Közben gyűlnek a pontok, bár elég lassan! A másik kérdés még mindíg áll, kellene a bónusz menüben látszódnia az ajándékoknak?

Nem. Ez külön Akadémiás promó szvsz.

FeketeS
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. júl. 24. 18:08

PS Handhistory

Sziasztok!

Sehol sem találom a PS-es handhistoryjaimat...

Átnéztem az összes mappát a PS-en belül, de nincs semmi ami a historyra utalna

Van vkinek tipjje, hogy hol keressem?

titcar
Válasz FeketeS kommentjére
2009. júl. 24. 18:17

Sziasztok!

Sehol sem találom a PS-es handhistoryjaimat...

Átnéztem az összes mappát a PS-en belül, de nincs semmi ami a historyra utalna

Van vkinek tipjje, hogy hol keressem?

be kell állítani, hogy mentse a hh-t (options / hh options asszem)

MegFelegen
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 24. 23:16

sziasztok, nem tudjátok hogy tudom megszüntetni a számlámat starson? újra akarok regisztrálni

csabadeak
Válasz MegFelegen kommentjére
2009. júl. 28. 11:03

Tudom ennyire jó versenyek nincsenek sehol mint itt de megközelítőleg melyik termek kínálnak még jó versenyeket? Alacsony limiten 5-15$(FTP ezt tudom)
De ezen kívül Party nem jön be.
Az unibetet, chilit noiq-t nem ismerem. Aki tud jókat leírhatná.
köszi

matusow88
Válasz ceTTel kommentjére
2009. júl. 28. 18:33

nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem marhára idegesít a ps-en az az új trendi, hogy egy versenyre fél órával, sőt inkább órákkal később is simán benevezhetsz. mire jó ez? elindulok egy versenyen, amin van 400-500 induló, erre mire a szünethez érünk, már vagyunk 1500-an...
máshol is vannak ilyenek, vagy ez a ps csodálatos "specialitása"?

GreEko
Válasz matusow88 kommentjére
2009. júl. 28. 18:35

nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem marhára idegesít a ps-en az az új trendi, hogy egy versenyre fél órával, sőt inkább órákkal később is simán benevezhetsz. mire jó ez? elindulok egy versenyen, amin van 400-500 induló, erre mire a szünethez érünk, már vagyunk 1500-an...
máshol is vannak ilyenek, vagy ez a ps csodálatos "specialitása"?

late reg, én máshol még nem láttam, jobb az ilyet elkerülni, ha jól tudom nem minden verseny ilyen ;)

matusow88
Válasz GreEko kommentjére
2009. júl. 28. 18:38

tudom, hogy late reg, eddig is volt, de a nagyobb versenyeken (pl. sunday million) kívül ez általában 5, de inkább 10 percig tartott, nem pedig másfél óráig... sajnos a legtöbb verseny már ilyen :(

Élő ügyfélszolgálat