kry
Válasz Thomasson kommentjére
2013. máj. 9. 0:22

"jelenleg szünet van" azt is írhatták volna, hogy kimenjek-e még cigizni, vagy nézzek egy filmet... :D

TominhoPA
2013. máj. 9. 0:30

Mennyi idő után osztják szét MTT-n, MTSNG-n a pénzt ICM vagy zsetonarány szerint? Azaz meddig kell még várni?

Effystonem
2013. máj. 9. 0:32

elvileg hajnali 1 kor fog újraindulni ez egész! Reméljük jó lesz minden addigra..

Dia1981
2013. máj. 9. 0:35

szétosztani ja ***** jó ! az ember *****a a ****t egész nap, mire a nap végére végre felépíti magát egykét versenyen és akkor meg szétosztják ! hát basszák meg !! Én nyerni akarok !! Na ez basz tiltre nem a river :(

Maxxxika
Válasz Dia1981 kommentjére
2013. máj. 9. 0:37

szétosztani ja ***** jó ! az ember *****a a ****t egész nap, mire a nap végére végre felépíti magát egykét versenyen és akkor meg szétosztják ! hát basszák meg !! Én nyerni akarok !! Na ez basz tiltre nem a river :(

Kérsz egy tic-tac-ot?
Ez az én taktikám.

chapuisat
Válasz Effystonem kommentjére
2013. máj. 9. 0:42

elvileg hajnali 1 kor fog újraindulni ez egész! Reméljük jó lesz minden addigra..

ezt honnan tudod? hivatalos ps twitteren nem írták ezt

Effystonem
Válasz chapuisat kommentjére
2013. máj. 9. 0:43

Jogos, twittert en is olvastam ott valóban nem írták, de chat box-ban ilyeneket lehet olvasgatni :) lehet nem igaz, de kiváncsi leszek!

Effystonem
Válasz Effystonem kommentjére
2013. máj. 9. 0:44

Cash asztalok például mennek.

Dia1981
2013. máj. 9. 0:46

értem már - így csábítják az embereket casgamre mivel ott minden ok lol fystars fyyyyyyyy

BennyGothiv
Válasz chickenchireal kommentjére
2013. máj. 9. 0:48

Remélem az ANONYMOUS szedte szét a PS-t... Másnak nem is örülnék :) HFHF

mielőtt beszart láttam egy halat 99 asztalozni

Élő ügyfélszolgálat