kry
Válasz Thomasson kommentjére
2013. máj. 25. 12:38
ott van az, csak betelt. max 32
kry
2013. máj. 25. 12:47
miért ilyen hitvány minőségű a beillesztett PrintScreen-em? a gépemen kitűnő a képminőség, itt pedig...
SzerelmemNyara
2013. máj. 25. 13:41
Jól látom, hogy a starson nincs nl20 és nl30?
iKeksz
Válasz SzerelmemNyara kommentjére
2013. máj. 25. 13:51
Jól látom, hogy a starson nincs nl20 és nl30?
igen jól, de van NL16, NL25, de nyílván NL30ra akkor nézz valami más termet :)
nbzmgpkr
Válasz iKeksz kommentjére
2013. máj. 27. 14:05
van egy újfajta versenytípus a ps-en: flighted tournament.
elolvastam az angol leírást, de nem teljesen világos, hogy ez akkor mi is. valakinek van több fogalma erről?
kry
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. máj. 27. 15:05
van egy újfajta versenytípus a ps-en: flighted tournament.
elolvastam az angol leírást, de nem teljesen világos, hogy ez akkor mi is. valakinek van több fogalma erről?
[h=2]TÖBBFORDULÓS VERSENYEK[/h]A
többfordulós verseny olyan torna, ami több részletben kerül lebonyolításra. A játékosok több, különböző időpontban kezdődő induló forduló közül választhatnak. Mindegyik kezdő forduló azonos ideig tart, majd a még versenyben lévő játékosok összeülnek egy végső összecsapásra. A többfordulós versenyek során a játékosok a számukra leginkább megfelelő időpontban kezdhetnek játszani egy nagy versenyen. Az egyes fordulókban gyűjtött zsetonokat a játékosok továbbviszik magukkal a következő fordulóba.
Például egy verseny 1A fordulója lehet pénteken 18:00-kor, az 1B fordulója szombaton 18:00-kor, a 2. fordulója pedig vasárnap 18:00-kor. A játékosok pénteken vagy szombaton hat órát játszanak, és az összes továbbjutó játékos összeül vasárnap 18:00 órakor, hogy befejezze a versenyt.
Amikor benevezel egy többfordulós versenyre,
mindenképpen ellenőrizd, hogy tudsz majd játszani a további fordulók időpontjában! A többfordulós versenyek esetén nem lehet leiratkozni a 2. vagy későbbi fordulókról.
Egyes többfordulós versenyeken lehetőség van arra, hogy az első fordulóban egy játékos többször is induljon. Például, ha kiesik valaki az 1A napi fordulóról, benevezhet az 1B napi fordulóra és kezdheti elölről az egészet. A következő körre mindenki csak egyszer juthat tovább, tehát ha túléli egy játékos az 1A fordulót, nem tud részt venni ugyanannak a versenynek az 1B fordulóján.
samseaborn
2013. máj. 27. 15:10
olyasmi, mint a live-on az 1a és 1b nap...
előre megadott ideig (x órát) megy minden előfutam, csak különböző időpontokban, és az azt túlélők kerülnek be a következő futamba, ahol - mivel ugyanannyi idő telt el minden előfutamban - mindenki azonos vakszinten folytatja, annyi chippel, amit hozott magával
(szerk.: na mire ennyit beírtam, addigra kry szépen leírta az egészet)
kaniboj
Válasz samseaborn kommentjére
2013. máj. 27. 15:12
Sziasztok!!! Kb. mikor kezdődnek a mérföldkő leosztások?
riverdeniro
2013. máj. 28. 2:10
Starzon van már 5 lapos omaha?