birs320
Válasz SRLG kommentjére
2017. okt. 22. 19:48

emese@ppipoker.net <- erre az email címre tudtok írni magyar nyelven, ha problémátok adódik a befizetéssel (vagy bármi mással)

fejes1988
Válasz birs320 kommentjére
2017. okt. 26. 16:18

A központi support egyáltalán nem válaszol, Emesére pedig jó ideje várok. Más megoldás létezik?

Buytherest
Válasz SRLG kommentjére
2017. okt. 26. 17:08

Még mindig van preflop rake cashen?

EUBANK
Válasz SRLG kommentjére
2017. okt. 30. 14:40

Tudja valaki, hogy mi van, akkor ha nem jelentkezek az új reward programra? Marad a 35%-os rakeback, vagy kapom a semmit??

köcsögpokerstars
Válasz SRLG kommentjére
2017. okt. 31. 21:19

ide érdemes regelni? vannak jó tornák bónuszok?

Dodonpa11
Válasz SRLG kommentjére
2017. nov. 3. 20:37

Hali! A GG hálózat termeinek mi a felügyeleti szerve akinek írni lehet ha bajom van az adott teremmel? pl ha PPI nem fizetett még ki vagy bármi más nézeteltérésem van velük akkor kinek lehet írni? ki a supervisor ?

birs320
Válasz Dodonpa11 kommentjére
2017. nov. 4. 9:38

Hali! A GG hálózat termeinek mi a felügyeleti szerve akinek írni lehet ha bajom van az adott teremmel? pl ha PPI nem fizetett még ki vagy bármi más nézeteltérésem van velük akkor kinek lehet írni? ki a supervisor ?

Írd meg nekem privátban, hogy miért nem fizetnek ki, ha tudom, elintézem neked.

Dodonpa11
Válasz SRLG kommentjére
2017. nov. 4. 15:12

csak a felügyeleti szerv érdekelne aki a garanciát vállalja, minden más teremnél, ipoker, wpn, akármi a szoftveren belül mutatja hogy ki a felügyeleti szerv aki a licenszet, működési engedélyt adja.

birs320
Válasz Dodonpa11 kommentjére
2017. nov. 5. 0:31

csak a felügyeleti szerv érdekelne aki a garanciát vállalja, minden más teremnél, ipoker, wpn, akármi a szoftveren belül mutatja hogy ki a felügyeleti szerv aki a licenszet, működési engedélyt adja.

Írj a support@poipoker.net email címre és fognak válaszolni a kérdéseidre. Esetleg nézelődj a GG network oldalán (GGNetwork | Poker Gaming Network)

joska
Válasz SRLG kommentjére
2017. nov. 5. 12:07

Sziasztok! 1 napja se jegyzetelni se szinezni nem tudom a jàtékosokat. Nàlatok is előfordul ez a probléma vagy esetleg én nyomhattam el valamit a beàllítàsoknàl?

Élő ügyfélszolgálat