emese@ppipoker.net <- erre az email címre tudtok írni magyar nyelven, ha problémátok adódik a befizetéssel (vagy bármi mással)
A központi support egyáltalán nem válaszol, Emesére pedig jó ideje várok. Más megoldás létezik?
Még mindig van preflop rake cashen?
Tudja valaki, hogy mi van, akkor ha nem jelentkezek az új reward programra? Marad a 35%-os rakeback, vagy kapom a semmit??
ide érdemes regelni? vannak jó tornák bónuszok?
Hali! A GG hálózat termeinek mi a felügyeleti szerve akinek írni lehet ha bajom van az adott teremmel? pl ha PPI nem fizetett még ki vagy bármi más nézeteltérésem van velük akkor kinek lehet írni? ki a supervisor ?
Hali! A GG hálózat termeinek mi a felügyeleti szerve akinek írni lehet ha bajom van az adott teremmel? pl ha PPI nem fizetett még ki vagy bármi más nézeteltérésem van velük akkor kinek lehet írni? ki a supervisor ?
csak a felügyeleti szerv érdekelne aki a garanciát vállalja, minden más teremnél, ipoker, wpn, akármi a szoftveren belül mutatja hogy ki a felügyeleti szerv aki a licenszet, működési engedélyt adja.
csak a felügyeleti szerv érdekelne aki a garanciát vállalja, minden más teremnél, ipoker, wpn, akármi a szoftveren belül mutatja hogy ki a felügyeleti szerv aki a licenszet, működési engedélyt adja.
Sziasztok! 1 napja se jegyzetelni se szinezni nem tudom a jàtékosokat. Nàlatok is előfordul ez a probléma vagy esetleg én nyomhattam el valamit a beàllítàsoknàl?