szia Capt_chi , spin csopiban vok,írj rám: szabobalazs19@gmail.com -on
PPI nekem is fagy néha
Egyik ismerősöm szeretne regisztrálni de angliai lakcíme van, viszont magyar-szerb kettős-állampolgár. Hogyan regisztráljon? Mert a regisztrációnál nem volt lehetséges UK-t választani. Be kifizetés működik angliai kártyával?
Egyik ismerősöm szeretne regisztrálni de angliai lakcíme van, viszont magyar-szerb kettős-állampolgár. Hogyan regisztráljon? Mert a regisztrációnál nem volt lehetséges UK-t választani. Be kifizetés működik angliai kártyával?
A PT4 mehet más termekben mialatt itt játszik az ember? Itt ugye nyilván tiltott tudom de futhat ha több terembe játszok és a többi terembe megy?
A PT4 mehet más termekben mialatt itt játszik az ember? Itt ugye nyilván tiltott tudom de futhat ha több terembe játszok és a többi terembe megy?
Kösz! Igen én is azt olvastam h figyelmeztetnek először utána bannolnak .Én még megvárom a figyelmeztetést mert máshol kell a HUD. De amilyen nagy spieler vagyok az ilyen dolgokban engem majd egyből bannolnak:D
gl tesó! játszd ki őköt :)
Sziasztok!
Hungary200 kóddal utaltam be, de nem találom, hol tudom nyomon követni a bónusz kipörgetését. Valaki tud segíteni?