Dodonpa11
Válasz SRLG kommentjére
2017. nov. 18. 0:52

szia Capt_chi , spin csopiban vok,írj rám: szabobalazs19@gmail.com -on

Bandi1234
Válasz SRLG kommentjére
2017. nov. 18. 0:55

PPI nekem is fagy néha

sakkos000
Válasz SRLG kommentjére
2017. nov. 18. 2:57

Egyik ismerősöm szeretne regisztrálni de angliai lakcíme van, viszont magyar-szerb kettős-állampolgár. Hogyan regisztráljon? Mert a regisztrációnál nem volt lehetséges UK-t választani. Be kifizetés működik angliai kártyával?

danfiu
Válasz sakkos000 kommentjére
2017. nov. 18. 10:13

Egyik ismerősöm szeretne regisztrálni de angliai lakcíme van, viszont magyar-szerb kettős-állampolgár. Hogyan regisztráljon? Mert a regisztrációnál nem volt lehetséges UK-t választani. Be kifizetés működik angliai kártyával?

Irjon ra a supportra fb-on. A legtobb gg network teremben fb on kell kommunikalni a befizetesek kapcsan, de ugy tudom ppi-on lehet neten is skrillen befizetni. De no para,nekem a legelso ggs termemben(natural8) kiirta a weboldal, h magyar jatekosokat nem fogadnak, majd megirtam az affilomnak h wtf, majd azt mondta semmi gond, szoljak supportnak fb-on es megoldjuk.shady as ****

Admin
Válasz sakkos000 kommentjére
2017. nov. 18. 12:45

Vagy egyszerűen írjon emailt nekünk az info@pokerakademia.com címre és mindent megkérdezzük.

WINAMAXDONK
Válasz SRLG kommentjére
2017. dec. 2. 7:20

A PT4 mehet más termekben mialatt itt játszik az ember? Itt ugye nyilván tiltott tudom de futhat ha több terembe játszok és a többi terembe megy?

Aenima
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. dec. 2. 14:38

A PT4 mehet más termekben mialatt itt játszik az ember? Itt ugye nyilván tiltott tudom de futhat ha több terembe játszok és a többi terembe megy?

Nem hinném. Birs320 is azt a választ kapta a teremtől, amikor közvetítés alatt párhuzamosan játszott PS-en és PPI-on és futtatta közben a HM2-t (és vki kedves jelentette ezt a teremnek), h ne tegye, mert ez szabályokba ütköző dolog. 2+2-n is azt olvastam, h figyelmeztettek már ezért vkit.
Gondolom PT4-gyel is ez lesz a helyzet, mert semmilyen 3rd party tool nem engedélyezett GG-n.
(Ami amúgy elég hülyeségnek tűnik, mert a kliens nem is állít elő HH-t.)

WINAMAXDONK
Válasz SRLG kommentjére
2017. dec. 2. 15:46

Kösz! Igen én is azt olvastam h figyelmeztetnek először utána bannolnak .Én még megvárom a figyelmeztetést mert máshol kell a HUD. De amilyen nagy spieler vagyok az ilyen dolgokban engem majd egyből bannolnak:D

köcsögpokerstars
Válasz SRLG kommentjére
2017. dec. 2. 16:06

gl tesó! játszd ki őköt :)

Enszi
Válasz SRLG kommentjére
2017. dec. 2. 18:00

Sziasztok!

Hungary200 kóddal utaltam be, de nem találom, hol tudom nyomon követni a bónusz kipörgetését. Valaki tud segíteni?

Élő ügyfélszolgálat