SzRocco
Válasz SRLG kommentjére
2017. szept. 2. 16:09

Sziasztok!

A first depo bonushoz kell, vmi kód vagy az első befizetés automatán a bonusszal indul?

birs320
Válasz pushorshove kommentjére
2017. szept. 3. 1:25

Kabaré szoftver. Nem látod ha a sitoutos allin van...

Ezt hogy érted?

birs320
Válasz SzRocco kommentjére
2017. szept. 3. 1:27

Sziasztok!

A first depo bonushoz kell, vmi kód vagy az első befizetés automatán a bonusszal indul?

Nem kell hozzá kód, és 90 napod van kijátszani.

First Deposit Bonus Rules - PPI POKER

dudi90
Válasz birs320 kommentjére
2017. szept. 4. 6:42

rake race

sziasztok!az augusztusi rake racen és a tournament leaderboardon elért helyezések dijait mikor irják jová??

pushorshove
Válasz birs320 kommentjére
2017. szept. 4. 12:28

Ezt hogy érted?

Úgy értem, ahogyan írtam.
BU sitouton volt. Lobby nem volt megnyitva, tehát nem láttam mennyi stack van előtte. Nem emlékszem rá pontosan, hogy zárt kártyákat megjelenítette a szoftver, vagy sem. Feltételezem, hogy nem, mivel kevesebb mint 2 nagyvakom volt. A többi stacket látva, pedig azt gondoltam, hogy nekem van a legkevesebb zsetonom. Ha láttam volna hogy BU auto allinen van, akkor dobok.

Admin
Válasz dudi90 kommentjére
2017. szept. 4. 13:55

sziasztok!az augusztusi rake racen és a tournament leaderboardon elért helyezések dijait mikor irják jová??

A rake race nyereményeket várhatóan a végeredmény kihirdetését követő 1 héten belül fogják jóváírni. A végeredmény várhatóan ma vagy holnap fog kikerülni az oldalra.

dudi90
Válasz Admin kommentjére
2017. szept. 4. 14:04

köszi!

EUBANK
Válasz SRLG kommentjére
2017. szept. 4. 18:17

a mai frissítés olyan jól sikerült, hogy a handhistory-t nem lehet megnézni, másnál se jó?

Aenima
Válasz EUBANK kommentjére
2017. szept. 4. 21:48

a mai frissítés olyan jól sikerült, hogy a handhistory-t nem lehet megnézni, másnál se jó?

másnak se...
(GG hálózat egy másik terme)

iKeksz
Válasz SRLG kommentjére
2017. szept. 7. 19:57

Hello! Valamelyik cikknél, mintha azt olvastam volna, hogy a szoftverben be lehet állítani, hogy a stack helyett BB-ben mutassa a dolgokat. Ennek van valóságalapja? Ha igen hol? Vagy csak álmodtam? Esetleg, ha nincs ilyen bármilyen más szoftver, ami ezt tudja és lehet használni?

Élő ügyfélszolgálat