pokercraft egy szar már bocsánat, az alapján jobb ha nem számolgatsz szerintem semmit.
kb első session után totál más összeget számolt winnings-re. valoszinűleg hozzáadja a rake-et is szoval én ott elengedtem kicsi kezét a dolognak
Ha szinkronosztás van akkor az lesz a buborék akinek a legkevesebb zsetonja volt. Lehet hogy időben előbb kiesett pár másodperccel de ha ugyanabban a hand-ben estél ki és kevesbb zsetonod volt akkor azért lettél te a buborék. Ez minden teremben így van, gondolom itt is.
SzRocco! Szeretném veled felvenni a kapcsolatot.
Üdvözlettel: HUNP0K3RM0NST3R
PokerCraft
A rake levonása nélküli Winnings és All in EV látható a grafon ill. eredmény az overview-ban.
Szal, ha nyersz ezért kevesebb a cashier balance, mint amit a Craft-ban látsz, v. ha buksz, akkor meg azért több a bukó, mert még a rake is hozzájön.
Nem mondom, h jó ez így, de vmilyen szinten követhető. Remélhetőleg idővel változtat rajta a hálózat, ill. bővítik benne a filterezési lehetőségeket, stat. opciókat.
CG-n termelt rake követhető valahogy?
CG-n termelt rake követhető valahogy?
Köszi!
Még valami: le lehet kérni egy időszakról hogy mennyi handet játszottam?
Még valami: le lehet kérni egy időszakról hogy mennyi handet játszottam?
Köszi!
Akkor ez most még kimarad nekem. Keresem a tuti termet, de nehéz lesz a választás :)
valakinél megy a kliens??
Az asztalok lekicsinyitésére van valami megoldás? Gyorsbillentyűk valahonnan esetleg? Szétfogom oktatni Hazel Chuiékat a picsába