Brobics
Válasz Admin kommentjére
2020. júl. 10. 8:32
Kifizetés
Helló! Csak Skrill számlára külditek a rakeback pontok után járó összeget, vagy lehet Visa kártyára is?
Admin
Válasz Brobics kommentjére
2020. aug. 10. 16:16
Helló! Csak Skrill számlára külditek a rakeback pontok után járó összeget, vagy lehet Visa kártyára is?
A RedStar chase nyereményeket Skrillen vagy a teremszámlán tudjuk jóváírni.
Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. aug. 10. 16:23
Kedves iPoker játékosok!
A júliusi PókerAkadémiás chase nyereményei pénteken jóváírásra kerültek a számláitokon!
A RedStar Pokeren augusztusban is folytatjuk az akár 10%-os extra visszatérítést biztosító exkluzív Akadémiás chase promóciót.
A PókerAkadémia ajánlata júliusban a RedStaron:
[*]200% First Deposit Bónusz €2,000 értékben (a bónusz 10% rakebacknek felel meg!)
[*]35% Flat Rakeback €500 rake felett (egyébként 20% rakeback elérhető)
[*]€50,000 Twister Race-ek
[*]10%-os visszatérítést adó exkluzív chase
Összesen: Twister játékosoknak
60-65% rakeback; egyébként
55% €500 rake-termelés felett (40% alatta).
RedStar Poker terembemutató és
regisztráció >>
A RedStar Poker-es ajánlatunkra él a legjobb deal garanciánk! Amennyiben ennél jobb dealt találsz, keress meg minket és kimatekozzuk, hogy biztosan nálunk járj a legjobban!
Kapcsolatfelvétel >>
KisMuck
Válasz Admin kommentjére
2020. szept. 24. 23:35
Sziasztok itt játszók/Admin! Meg tudnátok mondani, hogy regisztrációnál a login az a nick-et is jelenti a továbbiakban az asztaloknál? Ezen kívül úgy láttam a nick-et lehet cserélni. Ha ez így van, az esetleges változtatás befolyásolja a későbbiekben, hogy mit adtam meg az akadémiának a regisztráció során? Úgy értem, ha változtatok meg kell e adnom az akadémiának az újat, vagy indifferens? Köszönöm!
Admin
Válasz KisMuck kommentjére
2020. szept. 25. 13:38
Sziasztok itt játszók/Admin! Meg tudnátok mondani, hogy regisztrációnál a login az a nick-et is jelenti a továbbiakban az asztaloknál? Ezen kívül úgy láttam a nick-et lehet cserélni.
A login detail-nek nincs köze a screen name-hez, ezt majd akkor kell megadnod, amikor először loginolsz a póker kliensbe. És igen, ezt valóban meg tudod változtatni, de legalább 6 hónapot várnod kell és külön kérned kell rá a RedStar Pokert.
Ezen kívül úgy láttam a nick-et lehet cserélni. Ha ez így van, az esetleges változtatás befolyásolja a későbbiekben, hogy mit adtam meg az akadémiának a regisztráció során? Úgy értem, ha változtatok meg kell e adnom az akadémiának az újat, vagy indifferens? Köszönöm!
Indifferens, méghozzá azért, mert mi a login nevedet látjuk (neked azt is kell nekünk beküldened regisztráció után és nem a screen nevedet!).
Szólj nyugodtan ha még kérdés merülne fel, segítünk.
KisMuck
Válasz Admin kommentjére
2020. szept. 25. 14:34
Szólj nyugodtan ha még kérdés merülne fel, segítünk.
Köszönöm szépen! Nemsokára csinálom a regisztrációmat és küldöm az adatokat.
Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. szept. 28. 12:30
RedStar Poker játékosok és iPoker felé érdklődők figyelem!
A RedStar Pokeren októberben is folytatjuk a 10%-os extra visszatérítést biztosító exkluzív Akadémiás chase promóciót.
A PókerAkadémia ajánlata októberben a RedStaron:
[*]200% First Deposit Bónusz €2,000 értékben (a bónusz 10% rakebacknek felel meg!)
[*]€50,000 Twister Race-ek
Összesen: Twister játékosoknak
60-65% rakeback; egyébként
55% €500 rake-termelés felett (40% alatta).
regisztráció >>
A RedStar Poker ajánlatunk kiemelkedően jó,
legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz,
vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!
[B]Kapcsolatfelvétel >>
Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. okt. 26. 12:06
RedStar Poker játékosok és iPoker felé érdklődők figyelem!
A RedStar Pokeren novemberben is folytatjuk a 10%-os extra visszatérítést biztosító exkluzív Akadémiás chase promóciót.
A PókerAkadémia ajánlata novemberben a RedStaron:
[*]€50,000 összértékű Twister Race-ek
regisztráció >>
A RedStar Poker ajánlatunk kiemelkedően jó,
legjobb deal garanciát adunk rá! Amennyiben máshol esetleg mégis jobbat találsz a RedStar Poker termében,
vedd fel velünk a kapcsolatot és mi kimatekozzuk neked a lehető legjobb dealt hogy biztosan a legjobban járj!
Kapcsolatfelvétel >>
csiga19794
Válasz Admin kommentjére
2020. nov. 27. 13:15
Ez a black friday-es 100%reload bónusz ez mekkora összegre szól? Emailt küldtek,de nincs benne az összeg. Mennyi a max? Tudja valaki?