Admin
Válasz plusevHUN kommentjére
2020. máj. 27. 16:57

Senkineki sem ajánlom ezt a termet, 1.5% feet kivetni minden cashoutra teljesen nevetséges. Depositolsz 1k-t, de kivenni már csak 985-öt tudsz. Ha nem tudják átvállalni a játékosoktól ezeket a költségeket, miről beszélünk egyáltalán.

Az már csak hab a tortán, hogy ipoker tele van botokkal köztudottan, de a hálózat semmit sem tesz ellene.

A terem tájékoztatása szerint jelenleg tárgyalnak a hálózattal ezzel kapcsolatban és igyekeznek a játékos költségeit nagyobb (akár teljes) mértékben átvállalni.

Terveink szerint írunk majd egy cikket a be- és kifizetési költségekkel kapcsolatban, ahol leírjuk azt, hogy ezek milyen volumenűek és mi lehet annak a hátterében, ha egy terem charge-ol ilyen költségeket.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. máj. 28. 11:30

A PókerAkadémia ajánlata júniusban a RedStaron:

[*]200% First Deposit Bónusz €2,000 értékben (a bónusz 10% rakebacknek felel meg!)
    [*]35% Flat Rakeback €500 rake felett (egyébként 20% rakeback elérhető)
    [*]10% Exluzív Chase>>>

Összesen: 55% rakeback €500 rake-termelés felett (40% alatta)

A terem migrációja az iPoker hálózatba szinte zökkenőmentesen lezajlott, így fennakadás nélkül élvezhetitek az Akadémiás előnyöket és az új játékokat!

Hamarosan érkező cikkünkben részletesen is beszámolunk a tudnivalókról!

A júniusi promócióink teljes listáját itt találjátok!

Jelle Klaasen
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 2. 13:41

"Esmeralda" vagyok vagy tényleg nincs chat?

kacsa1st
Válasz Jelle Klaasen kommentjére
2020. jún. 2. 15:46

"Esmeralda" vagyok vagy tényleg nincs chat?

A legutóbbi frissítés óta nincs (kb 1 hete).

Admin
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. jún. 5. 10:23

Kedves RedStar játékosok!

A korábbi információkkal ellentétben a rakeback nem automatikusan íródík jóvá, pontjaitokat a kliensben a 'My account -> Points Exchange' menüben válthatjátok be. Fontos továbbá, hogy a pontok 30 napig érvényesek, így a be nem váltott pontok értéküket vesztik!

A PókerAkadémia ajánlata júniusban a RedStaron:

[*]200% First Deposit Bónusz €2,000 értékben (a bónusz 10% rakebacknek felel meg!)
    [*]€50,000 Twister Race-ek
    [*]10% Exluzív Chase>>>

Összesen: Twister játékosoknak 60-65% rakeback; egyébként 55% €500 rake-termelés felett (40% alatta)

AAnewh0pe
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 22. 13:58

Sziasztok!

HM2-be importáltam a lejátszott leosztásaimat és biztosan nem a valós statjamat látom viszont. 30k+ handet lát, én több mint 50k-t játszottam kb. 5bb/100-as eredménnyel.

Tudnátok segíteni? Köszi!

kacsa1st
Válasz AAnewh0pe kommentjére
2020. jún. 22. 21:12

Sziasztok!

HM2-be importáltam a lejátszott leosztásaimat és biztosan nem a valós statjamat látom viszont. 30k+ handet lát, én több mint 50k-t játszottam kb. 5bb/100-as eredménnyel.

Tudnátok segíteni? Köszi!

valószínűleg egy hm frissítés segít, mert az "új" ipoker frissítés pár hete bekavart.

2.0.0.8695 verzióval jól műxik (betfair-en tuti)

AAnewh0pe
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. jún. 22. 21:56

valószínűleg egy hm frissítés segít, mert az "új" ipoker frissítés pár hete bekavart.

2.0.0.8695 verzióval jól műxik (betfair-en tuti)

Pedig használtam "Checking for updates" a gombot...

De köszönöm, így jó lett!

kacsa1st
Válasz AAnewh0pe kommentjére
2020. jún. 23. 8:30

Pedig használtam "Checking for updates" a gombot...

De köszönöm, így jó lett!

nincs mit.

valószínűleg a beta updateket nem jelzi/teszi fel alapból (nekem sem).
ha vmi gebasz van mindig érdemes a HM fórumon kezdeni a probléma megoldást, az a leggyorsabb.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 23. 14:26

iPoker játékosok figyelem! A RedStar Pokeren júliusban is folytatjuk az akár 10%-os extra visszatérítést biztosító exkluzív akadémiás chase promóciót.

A PókerAkadémia ajánlata júliusban a RedStaron:

[*]€50,000 Twister Race-ek
    [*]10%-os visszatérítést adó exkluzív chase

Összesen: Twister játékosoknak 60-65% rakeback; egyébként 55% €500 rake-termelés felett (40% alatta).

RedStar Poker terembemutató és regisztráció >>

A RedStar Poker-es ajánlatunkra él a legjobb deal garanciánk! Amennyiben ennél jobb dealt találsz, keress meg minket és kimatekozzuk, hogy biztosan nálunk járj a legjobban!

Kapcsolatfelvétel >>

Élő ügyfélszolgálat