Admin
Válasz billyl00misggpoker kommentjére
2022. aug. 15. 12:41

Koszonom szepen a segitseget.
Szep napot!

Szia! Nagyon szívesen. Viszont kívánjuk!

g_peti11
Válasz Admin kommentjére
2022. nov. 27. 17:40

már hónapok óta játszok a teremben és eddig nem volt vele semmi gond, viszont 4-5 napja folyamatosan kifagy a szoftver játék közben, újratettem már a windowst is de az sem segített, tud rá valaki valami megoldást?

Admin
Válasz g_peti11 kommentjére
2022. nov. 29. 16:35

már hónapok óta játszok a teremben és eddig nem volt vele semmi gond, viszont 4-5 napja folyamatosan kifagy a szoftver játék közben, újratettem már a windowst is de az sem segített, tud rá valaki valami megoldást?

Szia!

Más nem jelezte nekünk a problémát, illetve a teremtől is azt a választ kaptuk, hogy nem érzékeltek ilyesmit, így arra gyanakodnánk, hogy egyedi dologról van szó, sajnáljuk a dolgot. Ha huzamosabb idő után jelentkezik a probléma, érdemes hardveres szinten megnézni a számítógéped, lehet, hogy pl. túlmelegszik a videókártya.

Illetve az internetkapcsolattal is lehet gond, emiatt érdemes lehet több hálózatról is próbálkoznod (pl. mobil hotspot).

Amennyiben nem sikerül megoldani a helyzetet, kérjük jelezd nekünk ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén itt.

Zoli82
Válasz Admin kommentjére
2022. nov. 29. 22:19

Régebben volt nekem is hasonló. Wifiről van a neted? Ha igen próbáld ki kábellel, nálam ez megjavította. Valami wifi beállítás volt a ludas nálam, amit azóta se tudok h mi volt :)

g_peti11
Válasz PokiArc kommentjére
2022. nov. 30. 22:45

köszi a válaszokat, lehet a nettel lesz akkor a gond, viszont úgy megszívtam mert a kábeles netet kiköttettem nemrég mert folyton elment, helyette mobilnetet osztok meg

Brader
Válasz Admin kommentjére
2022. dec. 19. 22:29

Csak nálam nem indul? Megnézné nekem vki?

daniboy
Válasz Admin kommentjére
2022. dec. 19. 22:48

nálam megy

Brader
Válasz daniboy kommentjére
2022. dec. 19. 22:56

nálam megy

Órák óta próbáltam, most már itt is ok ;)

Pablitofelezer
Válasz Brader kommentjére
2023. jan. 19. 21:04

Nem enged belépni, se böngésző, se kliens.. másnál van hasonló problem?

Brader
Válasz Pablitofelezer kommentjére
2023. jan. 19. 21:32

Nem enged belépni, se böngésző, se kliens.. másnál van hasonló problem?

Itt is ugyanez!

Élő ügyfélszolgálat