Sziasztok! Felvettük a kapcsolatot a RedStar Pokerrel, és azt a tájékoztatást kaptuk, semmilyen változást nem fognak tapasztalni a magyar játékosok a tranzakciók tekintetében a teremnél.
Kedves játékosok!
A terem arról tájékoztatott bennünket, hogy jóváírta az júniusi nyereményeket.
Sok szerencsét az asztaloknál!
Sziasztok!
Van olyan midstakes CG játékos, aki aktív a teremben? Mezőnyről, napszakokról és visszatérítésről szeretnék eszmét cserélni, köszönöm. :as:
Sziasztok!
Milyen a mezőny nl20-nl50-en? Azt hallottam , hogy sok asztal van de tele van regulárokkal. Remélem halak is vannak bőven. Tudnátok adni egy kis infót, hogy mennyire jó v rossz a játékos állomány?
Nagyon jó ez a fórum :)
Sziasztok!
Van olyan midstakes CG játékos, aki aktív a teremben? Mezőnyről, napszakokról és visszatérítésről szeretnék eszmét cserélni, köszönöm. :as:
Sziasztok. Egy kis matekban kérnék segítséget. Az érdekelne hogy 5 euros stwisterből hány darabot kell letolni 500 euro rakebackhez. Red illetve star szinten. Köszönöm
Szia az ipokin 7% a rake. 5*7% az 0,35$.
Red-en 20% az RB
Stars szinten 35% , de mind2 mellett van még egyéb promod, ami megdobja a %-okat pl twister race és PA chase, illetve FD bonus.
Ha csak tisztán a red és stars érdekel akkor a 20%-os szinten 0,35$-ból 20% jár vissza ami 0,07$*x=500 x=500/0,07 = 7143
red= 7143db
stars=4082db
Ipokeren ugy tudom hogy pont 500eurt kell rakelni hogy stars szintre érj.
Ha a többi bonust bele számoljuk így változnak a számok.
red= (kb44%RB)= 3248db
stars= (kb59%rb) = 2421db game kell az 500$/eur rb-dhez.
Remélem segítettem GL
Srácok!
Redstaron a point Exchangeben van vmi időlimit, h meddig kell beváltani a RSP-t cashre ?
Srácok!
Redstaron a point Exchangeben van vmi időlimit, h meddig kell beváltani a RSP-t cashre ?