RedStar Poker játékosok figyelmébe:
A terem a Microgamingből az iPoker hálózatra vált majd. Cikk és bővebb infók itt >>
RedStar ajánlat legjobb deal garanciával novemberre:
RedStar Poker játékosok figyelem! A Microgaming póker hálózata 2020. május 19-én bezárja a kapuit.
További információk >>
Addigis mentsétek a pénzetek.
CO-nál adminisztrációs költség 1.5% - ez mindenkinél van? Tartalmazza a T&C?
CO-nál adminisztrációs költség 1.5% - ez mindenkinél van? Tartalmazza a T&C?
Exkluzív interjú a RedStar Poker affiliate vezetőjével!
A RedStar Pokernél lehetőséget kaptunk egy exkluzív interjúra. Segítsetek nekünk és írjátok meg, hogy milyen kérdéseket tegyünk fel neki!
A terem május 19-től (az MPN bezárásától) az iPokernél lesz elérhető (várhatóan kiemelkedően jó deallel). Minden kérdést szívesen fogadunk, írjátok őket ide kommentben.
Hali, a mai napon nem tudtam belépni a session elején a RedStar-ba. Live chat kérésére irnom kellet a security@redstarpoker.eu -ra.
A levelemre, sikerült ezt a választ összehozniuk :
"Hello,
Your account is permanently locked by Red Star Poker and MPN network security due to usage of automated software for play (bot) and real time assistance tool.
The remaining balance is nullified and will be distributed between affected players.
Red Star Poker Security Team"
Felháboritó a dolog, mert nem csinaltam semmit, soha nem használtam BOTot, vagy olyan progit, ami a döntés meghozatalban automatikusan segit. Egyetlen progi van az alap PT4 mellett, amit használok ehhez a klienshez az a MPNTools, ami csak a régi kliens fapadosságán javit, de semmilyen döntést nem hozz(olyan mint a Starshelper, Caption-ok). Gondolom többen is ismerik itt, és ugy tudom, hogy engedélyezett....
Lassan jön a tervezett bezárás, és rászálltak a játékosokra, magyarokra? Gondoltam megkérdem, hogy más is járt igy mostanában?
Eléggé ki van a fejem, hogy nem elég a varianciával és sok egyébbel küzdeni online az asztaloknál, még ilyen csatákat is meg kell vivni....
MPN játékosok figyelem! - Fontos információk a májusi exkluzív ajánlatokhoz - Exkluzív chase csak a RedStaron érhető el májusban
Az MPN hálózata május 19-én végleg bezár, a népszerűbb termek az iPoker-hez migrálnak majd át. A tört hónapban azonban sokan szeretnének még játszani és fontos, hogy melyik teremben érhető el exkluzív promóció.
teremváltás
Hali! Hálózatváltásnál átviszik az accountomat és a pénzemet vagy majd újra kéne regisztrálni ?
Hali! Hálózatváltásnál átviszik az accountomat és a pénzemet vagy majd újra kéne regisztrálni ?